Monika (32): Pořádně jsem se na sebe naštvala a zhubla 41 kilo za 9 měsíců

24 komentářů

Nikisvetla
30. března • 11:13

Taky jsem se jednoho dne naštvala, že potřebuji kila dolů… na doporučení známe jsem si skočila do lékárny pro Slimax forte, který znám i z reklamy v časopise a divila jsem se jak skvěle funguje. Omezil mi pocit hladu, vázal na sebe cukry a tuky z jídla a tukové buňky mizely jedna za druhou. Perfekní zkušenost!

šiška
14. listopadu • 12:03

V prví řadě hubnutí je především o jídle a pak až v pohybu. Dle Ing. Havlíčka a Dr. Cajthamlové. A já tomu věřím, má to logiku. Pokud se nezmění jídelníček tak pohyb nepomůže ani náhodou. Co si tam dolů pustíme, takové budeme.

evina2012
14. listopadu • 11:39

monika6E: Ano, na cvičení. Děkuji za odpověď, na "ulož to" se podívám, jinak Vám blahopřeji.

monika6E
14. listopadu • 10:19

evina2012: myslíte na to cvičení? Co vím, tak je Jill na youtube nebo se dá tuším stáhnout z uloz.to, mrkněte se tam. V češtině asi není, ale myslím, že to není ani potřeba :-)

evina2012
14. listopadu • 7:01

monika6E: Prosím pěkně, můžete mi poradit, kde bych si uvedená videa mohla stáhnout a zda je komentář v češtině? Děkuji.

monika6E
13. listopadu • 20:57

Terez0204: Dělám šéfredaktorku bylinkovýho časopisu Bylinky revue a webu mamanamaterske.cz Moderuju na rádiu Blaník :-)

Terez0204
13. listopadu • 20:56

Můžu se zeptat čeho děláš šéfredaktorku a kde moderuješ? :-)

monika6E
13. listopadu • 20:50

mila-valko: nic na mě nevisí :-D Prostě se všechno zatáhlo docela v pohodě, žádná kůže nepřebývá. Jen břicho ještě rozhodně nemám "do plocha" :-D

lebahu
13. listopadu • 18:40

mila-valko: Cvičení hooodně pomáhá, zhubnout jenom dietou, tak je jí "velká kůže" a vyslečená by vypadala hůř než před zhubnutím. Mám to vyzkoušené sama na sobě, sundala jsem 20 kilo a makala kalanetiku...a držím pohromadě i když je mi přes 40.
Teď jsem teda bohužel něco nabrala zpět, díky lékům co musím užívat :-/

monika6E
13. listopadu • 18:11

Petruna: chci ještě shodit, protože tu mám oblečení z před-těhu doby a ráda bych se do něj vrátila. A už to mám kousek. Kalhoty oblíknu a jen nedopnu přes břicho. Nevím, jestli se vrátím na 68, ale prostě ještě něco dolů chci dát. Ale jestli ten zbytek budu hubnout další rok dva je mi fuk. Už teď se cítím dobře a jsem ráda, že se mi povedlo dát to všechno dolů :-) S tím jídlem to zas tak hrozný není, jím na co mám chuť. Klidně si můžeš dát svíčkovou, když budeš mít na talíři jen jeden knedlík a ne šest :-D

monika6E
13. listopadu • 18:09

destiny82: Ono se má cvičit tuším každý level 10 dní. Já cvičím každý level 14 dní, páč se to líp pamatuje :-) Takže 14 dní jedničku, dalších 14 dvojku a 14 trojku. Pak znovu od jedničky. Mimochodem, teď jsem si přidala ještě trošku víc posilovací body revolution, cvičím ho souběžně s tou jedničkou - a paráda. Jinak držím pěsti, zezačátku to je docela síla :-)

šiška
13. listopadu • 15:45

Nevím jak je paní vysoká ale na její mládí 84 kg je pořád hodně!!! Navíc v mládí pokud je člověk alespoň trochu disciplínovaný tak se hubne jedna radost. Až do 50ti tělo velmi dobře spaluje ale od věku át se to hodně začne spomalovat. Sní se toho půlka co v mládí a stejně se váha téměř nehne dolů. Jinak paní gratuluji, pak že to nejde,že.Přeji ji ještě alespoň 10 kg shodit teď dokud tělo ještě dobře spaluje.

mila-valko
13. listopadu • 14:18

Taky jsem se už nemohla na sebe dívat a vážila jsem 83kg změnila jsem jídelníček a po pár týdnech jsem začala plavat,pomalu ezdit na kole a také chodit pěšky,jsem v inv.důchodu,takže cvišení mi moc nejde,ale plavat můžu,za 4 měsíce jsem zhubla 15kg ted' si tu váhu udržuji protože těch 15kg je na tělo strašně devastující.Chtěla bych vidět jk vypadá tělo po zhubnutí 41kg to musí být strašné,ale na obrázku je paní pěkná ,ale když se vysleče? Že by to cvičení tak pomohlo?Chtěla bych ho také zkusit jestli bych ho zvládla třeba udýchat,musím si prostudovat co je to vůbec za cvičení.

Lenka.89
13. listopadu • 14:16

Paní moc gratuluji... Nicméně je to tak jak již bylo zmíněno, na váhu nehleďte ;)... Já sama měřím 175 cm a vážím 85 kg. Mám konfekční velikost 40/42. A moje váha je podle doktora už úplně v pořádku, jsem zdravá, nemám vysoký tlak, cholesterol, zvýšenou hladinu cukru, nic... Nevypadám sice jako top modelka, ale mám široký ramena, velká prsa, úzký pas, širší boky a stehna, takže mám přirozeně souměrnou ženskou postavu. Také jsem zhubla 17 kg (nabrala jsem to když jsem byla pod těžkým tlakem práce + studium na vš) a mám v plánu ještě 10kg postupně ubrat. Takže opravdu je rozdíl, když žijete zdravě, cvičíte a máte svaly, než když se roky cpete, vyhýbáte sportu a vaši váhu tvoří zejména tuk... Berte ohled na to, jak vaše tělo přirozeně ukládá tuk. Někdo má nožky jak dvě špejle a veliký břich, nebo úzká ramínka a široký zadek a stehna... U nesouměrných postav je jakékoliv kilo navíc mnohem dřív vidět a dá práci to zkorigovat. Takže se netrapte tím kolik vážíte, ale kolik měří vaše partie, to je to důležité. A prosím nedržte diety, jezte vyváženou stravu a cvičte. Když bez cvičení zhubnete i 50 kg, bude na vás akorát viset kůže, budete mít celulitidu a vaše tělo bude jako želé. Všechno na vás povolí a budete tak jako tak nešťastné při pohledu na sebe. A to je veliká škoda...

destiny82
13. listopadu • 10:14

Moc gratuluji, je to opravdu velký úspěch. Já jsem shodou okolností začala nedávno taky cvičit s Jill, pro začátečníka makačka, ale s každým dalším cvičením to zvládám lépe a lépe :-) a je fakt super. Ale chtěla jsem se zeptat, to se cvičí level 1,2,3 třeba během jednoho týdne? V článku je napsáno: cvičím dokola level 1,2,3..." Já to dělám tak, že až zvládnu všechny cviky dokonale bez problémů, tak si pustím "dvojku"....

lebahu
13. listopadu • 8:08

No jo, ono jinak vypadá 84 kilo rozteklého sádla a jinak 84 kilo svalů (prosím nebrat doslova vím, že má i kosti atd.), takže pokud opravdu maká a "drží pohromadě" i s váhou, která se vymyká výpočtu BMI může vypadat dobře. V extrému třeba kulturisti s váhou kolem 120 Kg vypadají sakra jinak než strýc se stejnou váhou a pivním pupkem.

Petruna
12. listopadu • 21:20

hecana: to je opravdu o figure, jsem se švagrovou stejně vysoká a dlouho jsme meli stejnou váhu ja dokonce i méně. A presto ona vypadala jak reklama na hlad a já holka krev a mléko. Prostě se rozlozila stejnomerne a ja dostala do vínku kvalitní podstavec, aby nebylo tak jednoduché se mě zbavit kdyz zafouka vítr.

Petruna
12. listopadu • 21:14

monika6E: tak proc chceš dal hubnout? Dobre, jestli jsi to ma začátku ty, tak chápu, ale na druhou stranu nic se nemá přehánět. Takže bys asi měla přibrzdit aby se to mestalo tvým celoživotním hobby. Ale pokud jsi to dokazala tak klobouk dolů, mě by od jídla nikdo neodstavil.

monika6E
12. listopadu • 20:38

hecana: tak ono je to o více věcech než jenom o výšce. Kdysi jsem byla na měření u Petra Havlíčka. Ten mi mj. řekl, že mám kostru jako chlap a ideální váha je pro mě 80-82kg... :-)

hecana
12. listopadu • 19:37

Mne sa tiež nepozdáva počiatočná a konečná váha. Ja mám 172 cm a 85 kg ale vôbec nevyzerám ani zďaleka tak štíhlo ako Monika na obrázku. Moja najvyššia váha bola 111,5 kg a to som vyzerala dva krát silnejšia ako Monika so 125 kg, tak neviem neviem...

mirabel1
12. listopadu • 19:28

Monču znám osobně a musím říct,že jí to moc sluší. Jinak vysoká proti mě fakt je :-)))

Alča+cácorky
12. listopadu • 16:18

šikula.
sama mám odzkoušené, že to jde když se chce - ale, chtít a vydržet je těžký :-)
chce to vůli - vůli - vůli

monika6E
12. listopadu • 16:15

Petruna: Ahoj, to jsem já, ta co se o ní teď píše... Nooo, reklama na cvičení to není. Za Jill si doplň, co bude vyhovovat Tobě, každýmu vyhovuje něco jinýho :-D Jinak mám 177cm. A co se jídla týče - je to jak kdy. Někdy jím málo, někdy jím 5x denně malý porce. Prostě podle toho, jak si tělo říká. Jo a píšeš to přesně - základ je nežrat a hýbat se. A jíst všechno, ale rozumně... Já takhle dopadla po dětech - protože jsem si říkala, že v těhotenství můžu jíst za dva... :-/

Petruna
12. listopadu • 16:09

no když koukám na ty fotky tak já bych tam byla jak proutek, jest-li někdo vypadá s váhou 84kg jako paní na obrázku, tak to pak musí mít aspoň dva metry. Spíš mi to připadá jak reklama na nějaké přiblblé cvičení, aby se nějaká zakomplexovaná chudinka chytla a blbla do vrtule. Sakra základ je nežrat a hýbat se. Což v překladu je ráno krajíc chleba, během dne schroustat kus ovoce zeleniny, v poledne se najíst přiměřeně a na konci dne lehkou večeři. Poznámka pro dietářky - z chudých rodin nikdy nebyli tlustí, tak zalistovat do jídelníčku havířských žen začátku minulého století.

Doporučujeme

Články odjinud