Monika Absolonová: Dovolenou na Krétě ji zkazila stávka. Je ráda, že je doma!

Monika Absolonová: Dovolenou na Krétě ji zkazila stávka. Je ráda, že je doma!

Zpěvačka Monika Absolonová (34) si letošní letní dovolenou už vybrala, bezproblémová ale nebyla. S přítelem Vratislavem Jandou se vypravila za sluníčkem na Krétu. Mnoho klidu a odpočinku ji tam ale nečekalo.

Stávkující Řekové jí hned po příletu hodně zkomplikovali rekreaci.

"Velké negativní překvapení nám způsobily věčné stávky. Hned po příletu na letiště jsme se z něj neměli jak dostat, a to vůbec nikam. Stávkují tam totiž i místní taxikáři," svěřila se Absolonová po příletu z dovolené.

Popularita a známá tvář má své výhody.

"V podstatě nás zachránila náhoda v podobě delegátky jedné cestovní kanceláře, která tam měla na starosti svůj zájezd turistů, ale mě poznala. Přišla za mnou a řekla ´Dobrý den Moniko. Jste to vy?´Ujala se nás a tím nás vlastně zachránila. Nebýt jí, nevím, jak bychom takovou situaci řešili. Nebyli jsme na to vůbec připravení," vyprávěla zpěvačka.

"Navíc řecká nátura je jižanská a tudíž hodně temperamentní. Taxikáři se tam navzájem hlídají. A kdyby jeden z nich přerušil stávku a svezl někoho za peníze, ostatní stávkující jsou ochotni mu za to rozbít, nebo i zapálit auto," popsala situaci na ostrově lehce zděšená Absolonová, která se ještě v den návratu z dovolené musela vrátit do práce. Vystupovala totiž jako host koncertu Pavla Vítka na Karlštejně.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Halina Pawlowská: Oslavuje narození vnuka!

Doporučujeme

Články odjinud