Monika Absolonová: "Na angažmá v zahraničí jsem stará!"

Monika Absolonová: "Na angažmá v zahraničí jsem stará!"

Půvabná zpěvačka Monika Absolonová (33) má v plánu prožít léto bez mužů. Hned na začátku divadelních prázdnin se chystá do školních lavic. Pak vyráží, stejně jako loni, s Kristinou Kloubkovou-Bastienovou a Libuškou Vojtkovou na dámskou jízdu. Krásky pojedou do lázní nechat si opečovávat svá těla.

Tentokrát to ale nebude Třeboň, ale možná nějaké lázeňské místo v zahraničí. Monika se proto rozhodla, že hned na počátku léta si zdokonalí svoji angličtinu. Nejméně na měsíc se chystá za svoji přítelkyní Kačenkou do Anglie, kde si už zaplatila jazykový kurz.

A jaká je další příčina Moničina rozhodnutí usednout v létě do školních lavic? Že by byla na obzoru nějaká zajímavá pracovní nabídka, nebo že by se dokonce Monika chystala opustit Česko a hledat štěstí v zahraničí? "Ne, nic takového nehrozí, a ani nabídka žádná není. Na angažmá v zahraničí jsem už stará. Kdybych byla mladší, určitě bych neváhala a šla bych do toho," tvrdí Absolonová.

Angličtinu se prý rozhodla studovat proto, že právě v jejím věku je jí trapné, když se v cizině kloudně nedomluví. "Anglicky už mluví skoro každý a já začínám mít komplex, že nedám dohromady samostatnou větu. To se musí změnit," konstatuje Monika Absolonová, o které je známo, že na sobě dovede tvrdě pracovat. Po návratu hodlá ve studiu angličtiny doma pokračovat.

Doporučujeme

Články odjinud