Mravnost, pornografie a mravnostní kriminalita

13 komentářů

jardak
21. července • 14:19

Já nevim jak vy, ale z vlastní zkušenosti Vám můžu říct, že autor této publikace je bl..c . Znám ho.

Silvie Štadlerová
18. listopadu • 13:44

CHCI VID2T PO58DNEJ PRALES !!! tak já si du vymastit kachnu..

Katka
18. listopadu • 13:32

ja chci videt pipinu!

-noname- 9.A
18. listopadu • 13:21

ste všichni úchylný

Klára
1. března • 17:46

Klára
Mně se to stalo již také vícekrát, snad je na sebe přitahuji?Ale nedávno, poslední případ stál opravdu za to.Bylo to na nádraží, seděla jsem ve vlaku a náhle jsem ve vedlejším odstaveném vlaku zaregistrovala pohyb,byl to docela pohledný, asi 27 lety muž.Co prováděl, považuji za extrém a nedalo se nedívat, z relativního bezpečí.Jestli nekdo chce toto téma probrat, ozvěte se.Klára, 19, 776006061

Hana
23. února • 7:57

Me se to tez prihodilo kousek od Machova pomniku a to odpoledne,kdyz jsem tam jezdila s kocarkem. Najednou se objevil ani nevim jak, poskakoval prede mnou na ceste a v par vterinach si to udelal a utekl. Nahlasila jsem to Policii, ale moc zajem nemeli. Totez se prihodilo me asi 9tilete dceri kdyz sla ze skoly. Bylo to v Libni ve skole za mostem. Clovek nikdy nevi, dospely ma sanci, ale co deti? Pak se to dceri jeste jednou prihodilo,kdyz jsme bydleli na Vinohradech a to ji ten uchyla sledoval az domu. Pribehla cela uricena a vydesena a hrozne bouchala na dvere. Ten zmetek za ni sel az do domu. Ja nastesti byla doma. Volali jsme policii, bydleli jsme hned u Jiraku, ale nez prisli, uplynula skoro hodina. To vyslychani nebylo prijemne, nebot to nakonec vypadlo, jako bychom je obtezovali. Ja toho mladeho videla, jak se ubira zpet na Jirak. Ten druhy ale mohl byt nebezpecny, kdyz ji sledoval az do domu.

Norma J.
21. února • 17:01

Tak ja mela to poteseni,setkat se s nima uz vickrat.Nevim proc mam na ne takovy stesti.Poprve se mi to stalo asi v 16.letech,to jsem byla docela vydesena,nevedela jsem ze jsou vlastne neskodny.Taky se mi to stalo jednou v metru,jela jsem docela pozde vecer,metro bylo poloprazdny a naproti me si prised takovej kravatak s kufrikem,kufrik postavil vedle sebe,aby ostatnim zakryl vyhled a ...pokracovani priste.

MIRI
21. února • 11:11

To je fakt, předvádějí se stejně. Ale je velkej rozdíl v tom, že nahý ženský se nikdo nebojí že na něj skočí, zatáhne ho do křoví a znásilní.

Láďa
20. února • 8:25

Jinak mám stejný názor jako Uni, že ženský se velmi rády svlékají na veřejnosti. Ale protože nemají v lásce konfliktní situace, dělají to na místech vhodnějších, např. u vody, při opalování...Také mají mnohem větší touhu sexat na veřejných místech. Vycházím z vlastní zkušenosti a článků dříve uvedených.

Láďa
20. února • 8:17

Vyprávěla známá, jak chodí s pejskem na procházku na Letnou a tam tyhle případi jsou ve větší koncentraci. Říká jim "onanáči". Ptali jsme se, jestli se jich nebojí. Říkala, že těhle ne. Ti prý většinou se klepají někde za stromem nebo v křoví a kolemjdoucí jinak nechávají na pokoji.

19. února • 14:03

ste chuje

Uni
15. února • 12:08

Co ženy a exhibicionismus? Máme dojem, že u nich touha ukazovat se je prostě větší.

MIRI
14. února • 15:48

Možná by mohli vystupovat na nějaké dámské jízdě.

Doporučujeme

Články odjinud