Můj muž flirtuje s každou na potkání

12 komentářů

Dasa63
21. července • 8:16

ten chlap má pravdu. je to paranoidní slepice, která si nedokáže najít chlapa, který by jí vyhovoval a tak se snaží předělat chlapa, kterého si vzala a otravuje mu život.

Elynor
17. července • 12:01

Truda: akce vyvolává reakci. Kdyby mě někdo chtěl takhle vychovávat, tak mu to znepříjemním taky :-)

Elynor
17. července • 11:59

Mata69: souhlasím, měla by usměrňovat kamarádky, ne manžela.

Denny04
17. července • 9:16

lebahu: ta poslední tvá věta sedí .) já třeba u svého muže nesnáším, když při placení v obchodě řekne prodavačce : "vy jste tam určitě připočetla i datum " :) a nebo chce platit papírovou 50 tisícovou rumunskou měnou, která už dávno neplatí a myslí si - jéje, to je sranda. Ale s tím už taky nic nenadělám. :)

Truda
17. července • 0:48

Manžel nedbá na to, že jeho ženě tohle chování vadí? Já bych přitvrdila. Na zvířata i lidi používám jednoduchou metodu - co chci, to udělám protistraně příjemné. co nechci, to sakra znepříjemním. Flirtuje s druhou ženou? Slušně se omluvím - víte, slečno, on má můj manžel postiženého kamaráda, který si sám nikoho nenajde, tak mu shání slečny, to víte, placené jsou drahé, leze to do peněz, a ty nemoci, no škoda povídat.

Rambíša
16. července • 13:53

lebahu: No to je téměř úchylnej slizoun,fuj!

Rambíša
16. července • 13:53

Myslím si,že brzy bude paní její Kohoutek ještě smrdět,prostě ho začíná mít dost! Na nějaké kecy kamarádek se může zvysoka,žije s manželem,né s nimi. Lepší mít vtipného přátelského muže,než nasraného debila,který se zmůže jen na pivo,hokej,fotbal (čumět na bednu) , poplácávání svého bachoru, a případně na neustále stejné žvásty o politice,práci a autech.

Mata69
16. července • 13:02

Kámošky jí ho pomluví, ale když přijde k nim a každé lichotí - můžou se z něj potento...Měla by si udělat pořádek v kámoškách a ne v manželovi.

lebahu
16. července • 8:56

Ale holky nevím jak vy, ale tomu našpulenýmu hnusákovi na ilustračním fotu ke článku mám chuť jednu vrazit. Ježiš ten je slizkej!

j66
16. července • 8:42

Z článku je zřejmé, že paní leze manžel na nervy celkově. Před svými kamarádkami ho shazuje,"pan Kohoutek" "at netoká přede mnou a mými přáteli" . At je můj manžel jakýkoliv, je to můj manžel a "kamarádky" ho nebudou urážet,. Tím urážejí mne. Takže by si především sama měla rozmyslet co chce ona Jinak já mám podobné muže ráda, je to přijemné a hlavně nic neočekají. Zrovna minuý týden jsem blbě zaparkovala , najela jsem rychle na obrubník, drclo to děsně a pán v sousedním autě se usmál a řekl : hezká žena neparkuji blbě, resp něco v tom smyslu, následně dodal , že mi to sluší, prostě mi hned bylo líp :-)) Nebo poznámka, To je škoda , že nebudete na každém kontrolním dnu. Kterou ženu by to nepotěšilo. Ale jak píši, myslím, že paní má celkový problém v manželství a neškodné flirtování manžela je jen něco , čím dokládá narůstající antipatii.

Mata69
15. července • 19:13

Souhlas s Lebahu...když vám není nevěrnej (nejspíš), tak o co jde? Vám vadí, že tak netoká s vámi že? Ale jestliže to dělá celé roky, je to prostě on, udržuje se tím ve vědomí, že je pořád mladej, žádanej a to mu stačí. Když budete ho chtít "kultivovat" (no po 17 letech nevím jak to chcete provést), budete jen za stíhačku.

lebahu
15. července • 17:18

Jé, tak ho nechte ať toká, pokud je to neškodná hra. Je dospělej, svéprávnej a musí míru trapnosti (pan Kohoutek) posoudit sám. Zas pokud kamarádky reagují vstřícně, zas až takovej zoufalej trapák to nebude. Tak flirtujte taky. Předpokládám, že když uvidí, že kolem vás toká jinej tetřev, nebude mít čas tokat taky a bude si vás hlídat.
Když to budete řešit, napomínat ho, omlouvat ho... budete za úplnou slípku a stíhačku pro něho i známé. Prostě to berte s humorem. A když se lepí na nějakou moc, tak ji zachraňte. Ideální věta na to je: Slečno nevěřte mu ani slovo, on děsně kecá, já to musím vědět, už dvacet let se ho nemůžu zbavit. :-D

Doporučujeme

Články odjinud