Můj vlastní partner mě na dovolené znásilnil

5 komentářů

šiška
10. července • 15:41

Mata69: máte pravdu,já bych se mu to i bála na té dovolené v cizí zemi říct, nechala bych to na domů. Vymyslela bych si menstruaci abych s ním nemusela spát a ten týden bych to s ním už vydržela. Kdoví jestli to takhle nějak nebylo i mezi Kramným a jeho manželkou.Ta se s ním také chtěla rozvést,jenže dopadla mnohem hůře nežli tato dívčina. Měla vlastně obrovské štěstí že od ožralého nedopadla ještě hůře.

Mata69
9. července • 21:23

Předně na tu dovolenou neměla vůbec jezdit! Co si myslela proboha? A když už vypadal docela uklidněný, najednou mu vmete do tváře, že se s ním chce rozejít. Když už na tu dovolenou jela, měla držet zobák. Když už nedržela zobák, měla se odstěhovat z pokoje. Nic z toho ovšem neomlouvá jeho chování, nedává mu právo jí znásilnit.
No ona byla hloupá a může být ráda, že to dopadlo ještě "jen" takto.

j66
9. července • 19:47

Když se na to podívám očima toho muže, tak vidím holku co s ním je evidentně jen kvůli sexu. Tak po takový pecce mezi oči, co dostal na dovolený, se šel opít. Přijde zpátky do pokoje a tam holka co to vždycky chtěla. A určitě nebyla ve flanelovým pyžamu. Nechci ho hájit, ale na druhou stranu si myslím, že si měla po rozchodu na recepci zaplatit samostatný pokoj. Především na dovolenou s ním neměla jezdit.

šiška
9. července • 17:55

Žárlivost a brutální chování je těžká diagnóza a tu je třeba léčit u odborníků. Osobně mít ten pocit že se chci s partnerem rozejít, tak bych raději ty peníze oželila a rozhodně s ním neodjela. Hodila bych se marod a min.polovinu by mi cestovka vrátila.

kammi
9. července • 17:41

Tá posledná veta je výstižná.

Doporučujeme

Články odjinud