Musela Terri Schiavo zemřít?

6 komentářů

QueenAkr
28. listopadu • 17:48

Neuměla bych se asi rozhodnout, když někoho milujete jako její rodiče chápu, ale i manžel
měl pravdu. Ale jsou také jěště jiné otázky a zvážit nerozhodnost a pak se rozhodnout co s tím udělat.Moc by mě to bylo líto!
QueenAkr

Pavla
14. října • 18:33

Take se myslim,ze ji rozhodne nemeli nechat zemrit hladem a dehydrataci. Je to nelidske a zle. O to vic me to zarazi, pokud zde byly dokazatelne jeji emocionalni reakce. To jestli ji meli usmrtit je tezko posouditelne. Nikdo z nas nezna souvislosti a to co se clovek nekde docte, hodne ovlivni. I me to ovlivnilo. Je mi lito, ze musela odejit takovym zpusobem.

goddess
14. října • 12:53

Take mi pripada nemozny zpusob,jakym byl jeji zivot ukoncen - vyhladoveni a dehydratace, je to naprosto nelidske. Ale na druhou stranu se domnivam, ze umele udrzovani po nekolik let je pouze trapani nejen pro rodinu a blizke, ale verim, ze i pro toho dotycneho.

PETRA13
12. října • 23:07

To se opravdu nedá soudit

Durga
10. října • 17:55

Myslím, že neměůo smysl ji udržovat při životě. Bylo to stresující i pro její rodiče. Jiná věc ovšem je způsob provedení. Je jedno, jestli cítila nebo necítila bolest, ale tento způsob se mi zdá horší než eutanasie. Sama bych nikdy nechtěla, aby mě takhle někdo udržoval při životě /při stavu našeho zdravotnictvíé to ani není možné/, ale ta smrt měla být rychlá. I když rodiče nesouhlasili, určitě by i pro ně bylo lepší, kdyby se to stalo jinak.

Johnová
10. října • 16:17

těžko tohle soudit, málokdo se do takové situace dostane

Doporučujeme

Články odjinud