Muslimové mají první vlastní sexshop. V Nizozemí

Muslimové mají první vlastní sexshop. V Nizozemí

Změnit vnímání islámu a zároveň nabídnout muslimům pomůcky pro intimní život v manželství chce nizozemský muslim Abdelaziz Aouragh ve svém sexshopu. Podle něj je to první sexshop pro muslimy na světě. A jedněm má nabídnout zpestření pro rutinní manželský sex, neislámské části veřejnosti...

... pak ukázat, že tato víra je lidštější a přístupnější, než si většina západních lidí myslí.

Zatím však první muslimský sexshop funguje pouze na internetu, kde nese název El Asira. K dostání jsou v něm přípravky na zlepšení libida, lubrikační prostředky i hračky na zlepšení erotického prožitku manželů.

„El Asira je první islámský eshop se sexuálními pomůckami a dalšími přípravky,“ píše Aouragh na webu.

Přitom on sám o úspěšnosti projektu pochyboval, s nápadem přišel jeho kolega Stefan Delsink. „Vím, že muslimové opravdu chtějí také erotické výrobky,“ souhlasil nakonec Aouragh s novým podnikatelským záměrem. Vše raději ještě prodiskutoval se svým imámem, který zase vše konzultoval se saúdským šejkem.

Povolení dostal Aouragh od islámských autorit s tím, že smí prodávat jen výrobky podporující sexuální soužití manželů.

„Obraz žen zavřených v kuchyni, submisivních žen oblečených do burky, není pravdivým obrazem muslimky. Je v tom spousta lásky. Islám ženy velmi respektuje. A pro náš eshop je žena ve středu zájmu,“ tvrdí Aouragh.

„V islámu je důležité, aby orgasmu dosáhl nejen muž, ale i žena. Takže se doporučuje i použití kondomu, když muž vyvrcholí, nemusí penis vytáhnout ven. A pokud není žena uspokojena, využívá nečistých praktik masturbace a ukájení vibrátorem,“ dodal Aouragh.

Devětadvacetiletý Abdelaziz Aouragh je ortodoxním muslimem, narodil se v Amsterdamu přistěhovalcům z Maroka. Je ženatý a má tříletou dceru. Na letišti Schiphol pomáhá jako asistent postiženým cestujícím.

Doporučujeme

Články odjinud