Muvi proměna 11 - Lucie (video)

79 komentářů

22renca
3. května • 14:00

já bych se chtěla přihlásit do pro měny jenže nevím kam děkuji poradíte mi renata

janetttka
19. září • 15:06

Kočka před proměnou i po proměně... Hodně odvážný účes, oblečení asi nic nového, že? Ale řekla bych že rozhodně jedna ze zdařilých proměn a těch tady moc není..

Bobick
24. srpna • 21:51

super proměna, hezká předtím, krásná potom

Monika
7. srpna • 17:04

Jsi krásná, opravdu kočka :-)

markyta1
18. července • 17:01

Tak,když jsem viděla Lucku,tak mě napadlo:"co na ní můžou ještě změnit,vždyť proměnu ani nepotřebuje"-ale smekám...Lucka vypadala skvěle před proměnou,ale po proměně je to naprosto dokonalé.Takže super.

Magnezia
21. května • 19:33

Tak tomu říkám PROMĚNA. K výrazně lepšímu.Lucko, doufám, že si ten účes necháš, budeš se takto líčit a oblékat.Dávám *****.

Anki
15. května • 18:22

Mládeži, je vidět, že se nudíte a musíte do sebe šít o stošest. A ty profíku, kdo ti řekl, že houbičky nejsou hygienické.

GoldenFish
15. května • 11:49

Me tedy Luccina reakce prehnana nepripada. Reakce udajneho profika byla uplne mimo misu. Vytykat Lucce praci tymu, ktery delal jeji promenu, jako by to delala ona. A komentare k jejimu vzdelani, nemam slov.

svell
10. května • 12:29

Mě se proměna líbí,ale já sama bych si v životě tak šílený učes nedala udělat..-ale slečně Lucii učes velice sluší!No Lucii by slušelo asi cokoliv...je to pěkná ženská!Jinak co se týče hádky tady ( profík/luckashead )Podle mě Lucie zareagovala zbytečně přehnaně.....

Peťulum
9. května • 17:12

nic proti,ale slečna vypadá po proměně jako k...a :-(

adull
9. května • 16:02

a mě se tahle proměna moc líbí.paní vypadá super..

Simulka
8. května • 23:51

Krásná proměna

QUIMBLY
8. května • 21:06

jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.
pardon paní Lucie, ale zareagovala jste snad ještě hůř než "profík"

Niki
8. května • 15:55

To jste tak ubozí a musíte si zde vyřizovat osobní účty? Normální lidi to nezajímá a jestli se chcete přít, pro mne za mne, se třeba porvěta, ale někde jinde než zde.
NIKDO na vás není zvědavý.

Kleopatra
7. května • 22:59

to luckashead: tak jestli to je fakt osobní, tak to opravdu ubohé je... závist je hrozná mrcha :-)

Kleopatra
7. května • 22:56

to profík: ty nejsi žádný profík, takhle se profesionál nevyjádří! Navíc, pokud vysokoškolák bude chtít pěstovat hřiby na zahradě na kšeft, tobě do toho nic není.
Netvrď, že se vyjadřuješ za profesionály, já se za profíka považuji a od tvého názoru (útoku) se naprosto distancuji! Neurážej profesionály!

luckashead
6. května • 18:40

Beru zpět své předchozí dva kometáře. Opožděně jsem si uvědomila, že se jedná o osobní mstu. Tady nikde nebylo napsáno ani řečeno, že jsem vysokoškolák, takže "pan Profík" mě evidentně zná osobně. Osobně znám jen jednu kosmetičku, která se zabývá proměnami, ale nechce se mi věřit, že by se snížila k tak nízkému útoku, protože je to fajn ženská. Takže pan profík je patrně někdo úplně mimo mísu, kdo se mnou má nevyřízené účty. Je to pěkná ubohost.

luckashead
6. května • 17:47

Profik: Jo a pokud jde o to, proč jsem si vůbec dovolila jít do proměny, tak si prosím uvědom, že nejsem ani kadeřnice, ani stylistka. Nalíčit se umím, o to nemusíš mít starost.

luckashead
6. května • 17:42

Profík: Zlato, ty jsi ale kus sprosťáka. Za prvé vůbec nechápu, proč kritiku práce jiných adresuješ mě- jako kdybych já mohla za to, že někdo udělá takové nebo makové fotky atd. (přestože mně se líbí, ale to samozřejmě věc názoru). Do mého vzdělání ti sice nic není, nicméně když už jsi takovej šťoura, tak ať je tvé zvědavosti učiněno zadost. Vystudovala jsem sociální politiku a sociální práci (a taky žurnalistiku, ale ta mě přestala bavit), což jsou obory sice velice zajímavé, ale taky velmi mizerně finančně ohodnocené, mající vysoké požadavky na praxi a kvalifikaci a zodpovědnost. Po škole jsem naprosto přišla o iluze, že bych mohla v klidu dělat svou práci za alespoň vzdáleně odpovídající plat. Tak jsem si udělala kurz na kosmetiku, která mě vždycky bavila, a pak ještě na pedikúru a modeláž nehtů. Nemyslím si, že jsou to podřadné práce, nebo že je nutně musí dělat jen ten, kdo má v hlavě nastláno, jak jemně naznačuješ. Nyní v těchto oborech podnikám, baví mě to a jsem poměrně úspěšná. Nechápu, na jakém základě můžeš soudit, jestli něco umím, když se osobně neznáme. Nezbývá mi než si myslet, že si na mně hojíš mindráky. Je mi tě opravdu líto- a tohle není o tom, že bych nebyla schopná přijmout negativní názor, ale spíš o tom, že i negativní názor se dá vyjádřit slušně, aniž bys někoho osobně napadal. Ukaž nám vlastní práce, když chceš dělat machra- ráda tě budu obdivovat, jestli seš fakt tak dobrej.

profik
6. května • 10:34

Lucie, dovol mi můj profesionální názor ke Tvé proměně. To co je vidět na fotkách není úplná proměna. je to jen pokus. Takže, vlasy nic nového. Střih výborný, barva standard, denní údržba je složitější. Kadeřník je Ok. Líčení, nic vyjímečného, standard pro ženy které mají cit pro líčení,ale ty houbičky jsou zarážející, nehygienické. Oblečení opět nic vyjímečného. Pokud použiješ vlastní oblečení, proč mluvíš o proměně? Co se týče fotek, fotograf hrůza. Promiň, že jsem více kritický, ale musel jsem se vyjádřit za profíky. Až budeš dělat skutečnou proměnu, rád se na ni podívám a doufám, že ohlas bude už jen pozitivní.
Zaráží mne také, proč vysokoškolačka kterou se presentuješ dělá pedikérku, kosmetičku a bůh ví co ještě. Proč tedy kosmetička jako Ty vyhledává pomoc odborníků. To znamená, že v oboru jsi asi začátečnice a nejsem si jist zdali máš vůbec certifikáty na uvedené činnosti. Nejhorší vůbec je, když amatéři začnou fušovat do řemesla profesionálům. Pokud se považuješ za profíka, je vidět, že se máš v oboru ještě co učit.

perlita
30. dubna • 22:36

premena je super

luckashead
30. dubna • 22:21

Canada555: Ano stálo, je to supr i vymyté.

Canada555
30. dubna • 18:47

Barva se do tri tydnu vymyla!Tak to fakt stalo za to,placat na hlavu 5 barev na 14 dni!

Petra N.
29. dubna • 17:32

Lucko,tvoje proměna dopadla super. Byla jsem moc zvědavá, jak ti to bude slušet až vyjdeš ze studia. Já vyšla pár hodin před tebou a jak jsem byla spokojená ten první den, jsem i teď. Kadeřník Ondra mi vlasy udělal hladké, já to teď nosím tak napůl, boky uhlazené a vzadu super rozcuch. Je to pohoda. A jsem ráda, že i u Tebe se to takto povedlo, máš to fakt pěkné :-) Petra

luckashead
29. dubna • 14:57

Sasanka: Určitě je můžu doporučit, klidně bych šla znovu k nim. Líbí se mi, že repektují tvoje přání a přesto dokážou kreativně něco navrhnout. Potíž je v tom, že tihle kluci pracují jako lektoři ve školícím centru wella, ale v normálních salonech pracují jen občas(pokud vím). Ten Jirka co mě stříhal občas pracuje ve studiu Oskar (doufám že se nepletu)- je to hned vedle Staromáku, ulice Salvatorská. Ale musíš počítat s tím, že za tenhle sestřih tam necháš tak 3000kč. Jinak dík za pochvaly, jsi moc milá:-)

Sasanka
29. dubna • 10:29

To mikádko je luxusní, i ta barva! Moc se mi to líbí, je z tebe taková sexy dračice. |i když je fakt, že jsi překrásná holka bez ohledu na promeěny to mužu akorát tak závidět ;). Proměna se mi líbí! Řekni, šla bys do Wella znovu se ostříhat? Doporučuješ je jako kaděřníky? Hledám nějaký dobrý tip pro své vlasy.

Kleopatra
28. dubna • 20:30

to luckashead: důležité je, že proměna splnila tvoje očekávání, vše ostatní ber jen jako názory, nic osobního. Seš krásná ženská, kdyby ti udělali strojkem cestičku uprostřed vlasů, budeš pořád kočka :o)

Daška
28. dubna • 17:01

luckashead:
Jsi krásná ženská a proměna se povedla. Na kecy nedej.

luci-e
28. dubna • 6:44

luckashead:
Ahojky, tady to tak nesmíš brát, neuráží se tady jen práce z týmu, ale někdy i práce tady bab z dam. Takže to raději hod za hlavu, je to jejich práce a oni jsou jistě s kritikou smíření.
Jinak na té první fotce ti plet v tom světle udělali děsnou!:-D Co dokáže světlo na chodbě.:-D ALe proměna je moc hezká a je dobře, že jsi se ozvala a ukázala, že umíš o sebe pečovat! Sekne ti to a nehtíky máš taky šikovné. ;-)

luckashead
27. dubna • 22:16

Petronella: Kotě, já jsem nečekala, že se nade mnou budou všichni rozplývat nadšením, nejsem žádná modelka (ačkoli je myslím pochopitelné, že se mě některé věci nemile dotýkají). Jde spíš o to, že tu celkem dost názorů, který shazujou práci těch lidí z týmu a to mě mrzí. Oni dělali, jak nejlíp uměli a ani za to nic nechtěli, víš?

luckashead
27. dubna • 22:09

Goldenfish: S tim oblečením je to škoda, jak říkáš. Na jednu stranu je fajn, že vybírají z tvýho vlastního šatníku, ale druhou stranu to nemusí znamenat pokrok. Trochu jsem čekala, že nám s tím oblečením poraděj, jak to kombinovat a tak, ale to bohužel nešlo- myslím, že ani z organizačních důvodů.

_0_
27. dubna • 21:11

pro luckashead po proměně tři týdny super máš šmrnc
moc ti to sluší...:-))

petronela
27. dubna • 15:02

Jo, Lucko,jestli jsi čekala,že tě každý vychválí do nebe,tak věřím,že jsi zklamaná... Ono asi nebudeš na každého působit příjemně, možná trochu domýšlivě. a navíc každý má jiné měřítko krásy.

GoldenFish
27. dubna • 14:56

luckashead:
Me se promena libi, jen mi prijde divne, ze ti tam vlastne nechali tvoje obleceni???? To potom neni zadna promena! Nebo alespon ty doplnky byly od nich, aby ukazali, jak veci kombinovat?

calimeroo
27. dubna • 14:13

luckashead:já s tebou souhlasím,odsoudit dokáže každý,a hlavně každý má jiný vkus.
někdo je prsotě konzervativní jiný zase odvázaný.Patřím do té druhé skupiny a taky ráda experimentuji.\Myslím si že profesionální kadeřník asi musí umět stříhat ,a tím že tady někdo napíše že je to hrozný,tak pak bych chtěla vidět jejich hlavu..
tím se do nikoho nenavážím,je to čistě můj názor..ještě jednou Ti to chi pochválit,moc Ti to sluší..a tiše závidím...:)

luckashead
27. dubna • 12:54

Jo a s těma fotkama před proměnou máte taky trochu pravdu- trochu nás předem "zohyzdily" a nafotily na chodbě, kde je světlo seshora, který dělá krásný kruhy pod očima. Musíte to brát tak, že je to zábavnej pořad, kde musí být vidět kontastní výsledek. Já jsem s proměnou naprosto spokojená, a o to přece šlo, ne?

luckashead
27. dubna • 12:46

Ahoj všichni, díky za vaše názory, i když některý mě trochu štvou. Nedá mi to, aby svoje "tvůrce" neobhájila. Pro ty z vás, kterým vrtá hlavou, jestli jsem schopná se doma také upravit, vkládám aktuální foto. V této chvíli jsem 3 týdny po proměně, vlasy ztratily většinu své barvy a musela jsem si trochu zkrátit ofinu:

Nejsem žádná šmudlinka, co se neumí nalíčit a upravit. To ale přece neznamená, že občas netoužím po změně. Člověk sám na sobě nikdy nevidí, co by bylo možné zlepšit, protože se na sebe dívá moc často. Jsem ráda, že mi někdo poradil s vlasama, protože jsem s nima měla peklo. Ono to na té fotce před proměnou tak nevypadá, ale mám strašně moc vlasů a nechutně se vlněj (to co je na fotce před proměnou je několikanásobně vyžehlené a 4 dny mastné). Nejdou ani pořádně vyžehlit, protože jsou na to moc hustý. Jirka mi jich půlku sundal (je to odstříhané pod vlasy, takže to není vidět), takže s nima konečně jde trochu pracovat.
S obočím máte částečně pravdu, normálně nosím silnější a rovnější, ale i já jdu jednou dvakrát do roka k někomu jinýmu na kosmetiku a pak nesu následky :-) Nemůžu si dovolit chodit dva měsíce s nevytrhaným obočím, než mi to zase doroste. Kromě toho se mi zdá, že to k toho novýmu účesu je tak akorát, aby byl vidět taky kousek obličeje a ne jenom chlupy a vlasy :-)

calimeroo
27. dubna • 10:11

proměna je super přesně můj styl..

pavla.pavla
27. dubna • 10:10

šmarja když člověk kouká co z těch ženských dělaj jaký jsou z nich kočky, tak má největší chuť tam jít taky! :) Lucka teda byla kočka i před tím, ale jak moc jsem nikdy neměla ráda moderní účesy tak tenhle jí fakt moc sedí!

ovčí.babička
27. dubna • 9:17

Lucka je bezesporu kočka,jen nechápu proč chodila do proměny,když je sama kosmetička... Mně šokovalo její obočí-podle mě ho má špatně vytrhané,ten oblouk je příšerný,člověk se dívá spíš na obočí než na obličej jako sjednocený celek...

Kiikina
26. dubna • 22:53

Mně osobně se proměna velmi líbí, Lucie kočka byla, teď je ještě větší.

_0_
26. dubna • 22:29

nelíbí se mi barva vlasů ale líbí se mi ofinka sluší slečně víc než holé čelo,líčení taky pěknéaž na to obočí ale to je každého věc ,oblečení v poho.
jako celek se mi slečna líbí víc po .-)

Hellou
26. dubna • 21:55

Mě se to nelíbí.Předtím byla hezčí.Na fotce po vypadá uměle a tvrdě.Vlasy na mě působí jak helma!Líčení pěkné.Oblečení nic nového.

renda17
26. dubna • 16:53

souhlasím s tím osvícením při fotografování je to vyfoceno normálně z fotákem bez přidaného osvětlení na té další fotce to je už přidáno jinak celková proměna moc hezká ale nevím zdali slečna si zvládne sama tak upravit vlasy ale jinak má moc hezký obličej a byla hezká i před proměnou

Kleopatra
26. dubna • 11:15

Lucka je nádherná ženská a tou byla i před proměnou. Fakt musím ocenit práci kadeřníka. Mě moc nesedí letošní trendy v barvení vlasů, ale on dokázal ty vlasy tak nádherně probarvit, že i zelený lesk vypadá přirozeně - fakt klobouk dolů...

Hanka
26. dubna • 11:01

Jeden komentar k obleceni. PO je rozhodne lepsi. ALE proc vybiraji ze satniku te dotycne? Vzdycky jsem si myslela ze promeny jsou o tom, ze vyberou i nejake nove obleceni, neco co dotycnemu sedi, ale sam takovy styl predtim nemel. Pokud vybiraji ze satniku, tak to tam vubec (to obleceni) jako promenu nemaji davat.

Renny
26. dubna • 10:21

Ještě jsem se chtěla zmínit, že mně připadá, jak kdyby schválně první foto před proměnou blbě nasvítili, protože po proměně je to už profifotka...

Carrie.
26. dubna • 10:19

Mimochodem, negativní ohlasy se vymazávají, takže pokud chcete, aby váš příspěvek zde zůstal, tak hodnoťte pouze kladne!!!!

Carrie.
26. dubna • 10:16

Já nevím, co si o této proměně myslet.Ale připadá mi, že tento tým ženy spíš przní než je dělá krásnými.Kadeřníci myslí spíše na vlastní kreativitu a za každou cenu vlasy zkracují na minimum a dokončují své dílo hrůzy patláním všemožných barev.Šišlavá kosmetička chrlí ze sebe takové bludy jako: "minerální pudr, který pleť vyživí" a "korektor, který rozsvítí".Nehledě na to, že na všechny modelky používá stejné houbičky, štětce s leskem, konturovací tužky atd.Takže hygieně zdar a oparům zvlášť.S oblečením nyní nepomohli vůbec.Takže palec dolů.A kdyby to šlo, tak předhodit lvům.

paulinn
25. dubna • 18:45

Lucka je krásná ženská od přírody, znám ji osobně a jediné co kazilo její vzhled bylo obočí s vlasy z čela.... teď je kus...moc se mi proměna líbí.

Barbora
25. dubna • 17:19

Lucka je hezká,sluší jí to.Proměna však mohla podle mě dopadnout mnohem líp.Osobně moc nesouhlasim s barvou vlasů,takovou nepřirozenou barvu bych rozhodně nezvolila. A vlasy jsou ze zadu příliš zkrácené.Jinak oblečení se mi samo o sobě docela líbí. Vzhledem ke střihu a barvě vlasů v něm ale Lucka působí příliš "tvrdě".Mít jiný účes(především jinou barvu)a ne ta uměle vytrhané obočí, vypadala by Lucka skvěle.

viann21
25. dubna • 13:52

Lucka je krásná ženská. Před proměnou na mě působila hodně koketně, vyzývavě, ted elegantně, příjemně. Ale jsem zvědavá, jak si ten účes doma takto upraví. Myslím, že spíš bude vypadat tak, jak když byla ostříhaná, vyfénovaná a před stylingem, tedy obyčejně :-/

Renny
25. dubna • 11:28

Pro tentokrát se mně líbilo líčení, modelka má nádhernou pleť, tak se líčilo snadno. Až na to, že stále kosmetička líčí použitými houbičkami, atd. No to obočí by měla mít trošku víc přirozenější a tvar lehce změnit.
Učes a barva, ach jo, měla dobrou délku vlasů, chtělo to jen upravit a myslím si, že není typ na takové fialové odstíny. Pořád dokola, červené, fialové, bordó, růžové...:-((((
Nevím proč, ale nejsem zastánce těch krátkých a dlouhých pramenů po stranách obličeje a vystříhaných zadních partií. Tohle se tak hodí na náctileté žáby, ale na krásné ženy, nikoliv, působí to směšně a určitě né elegantně a sexy.
Oblečení, pěkné a zvolila bych k tomu nějaký kontrast doplňků.
By mně zajímalo, zda to tady čtou, protože na www.muvi.cz jsou úplně jiné názory, takové ty obdivné a podlézavé. Ale zde se mně líbí to, že každá z nás napíše svůj vlastní
a jasný názor :-).

Casey
25. dubna • 10:35

Je to hezká holka.

jennifer.aniston
25. dubna • 9:33

Mě se na dnešní modelce (moc hezké) nelíbí to "udiveně" vytrhané obočí - kromě dodání věčně udiveného výrazu je i hodně tmavé a připadá mi nejvýraznější z celého obličeje. Nový účes je podle mého vkusu moc tvrdý a neženský. Líčení krásné, jemné, zkrášlující...Oblečení se mi taky líbí hodně.

ernami
24. dubna • 20:22

Nejhezčí proměna !!!! Krásná !!!!

Kráska
24. dubna • 19:48

-Cindy_ Jsi mimo. Ano, vybočuje z davu jako ku.... díky za tu proměnu image..

Kristla
24. dubna • 19:33

Jednou větou : podle mě je to nejhezčí proměna, i když byla hezká i předtím.

Miladka-78
24. dubna • 19:08

veľmi pekná žena....ale čo neznášam su farebne vlasy.. fialová,ružový melír add...prečo to robia...pridáva to na veku..žiadna herečka,alebo inak známa osoba taketo ja tomu hovorím andulkovske vlasy nenosí...dalej tento strih nieje až take tabu..in su rovne čiste kontury..nijake špice po stranách..ale to je iba môj názor

BMW
24. dubna • 16:15

Kočka byla i tak.Akorát bych prostřihala a obarvila vlasy a možná zvlnila žehličkou a byla by hviezda.ten učes je ze zadu ujetý ty trendy jsou někdy des.

Pizzy*
24. dubna • 15:29

U té kosmetičky mi spíš drásá nervy, jak pořád říká, že korektorem rozjasní oči, ale ten korektor, co používá, mám doma, je super, ale není vůbec rozjasňující!

OvceZkopce
24. dubna • 14:35

pro Gaba2Na hygienu?Jak to myslíš?Koho?

Ivon
24. dubna • 14:33

je to super,je svěží a přirozená

Pizzy*
24. dubna • 14:15

Proměna moc hezká, ale Lucka opravdu byla krásná i před proměnou. Myslím, že někdo jiný by proměnu potřeboval určitě víc ;)

Gaba2
24. dubna • 14:03

zenska krasna :o) vlasy se mi moc nelibi ze zadu, ale jinak jo :o)) Ohledne kosmeticky....proc ji nekdo neupozorni na hygienu....dela to skoro pokazde!!

le.nka
24. dubna • 13:13

sluší jí to před i po ale jak říkáte.Po proměně je taková přirozenější:)

pe3ce
24. dubna • 13:09

Teď je mnohem hezčí, přirozenější, ne tak umělá.¨!!!

kotebodie
24. dubna • 11:54

mě teda nepřipadá, že by to byla nějaká extra změna, ale Lucka je krásná od přírody a byla před i po.

leny
24. dubna • 11:33

byla hezka i pred tim

Dáša
24. dubna • 11:07

Nové - lepší. Předtím mi připadala spíš jako - sorry - "vosková figurína".
Teď je šmrncovní

šiška
24. dubna • 9:34

Mě osobně se mnohem více líbila před proměnou.I mistr tesař se občas utne.Vše je individuální a na osobních pocitech.

Aluska112
24. dubna • 9:20

Proměna jí přidala roky.

slnecnica
24. dubna • 9:16

veľmi pekné, aj pred, aj po premene....

N-ellinka
24. dubna • 8:52

tato pání moc nepotřebovala promenu,sluší jí to i tak před proměnou

-Cindy-
24. dubna • 8:48

Osobně se mi líbí víc předtím, je jiná, vybočuje z davu.

caramellca
24. dubna • 8:33

Dobrý. Slečna je jiná. Ani lepší ani horší, protože je pěkná už od přírody, takže má jen jiný, výraznější "look".

Luky
24. dubna • 8:13

Jako modelka, krásné

KAčka
24. dubna • 7:04

Lucka je kočka

Kráska
24. dubna • 6:08


pěkné

Doporučujeme

Články odjinud