Muvi proměna 17 - Lucie (video)

51 komentářů

janetttka
19. září • 17:36

Účes super, líčení se mi nelíbí, oblečení dobré.

markyta1
18. července • 16:44

skvělá proměna,není co dodat.

Leggoushek
10. července • 23:17

jedním slovem - dokonalé:)

pipicjukova
9. července • 18:02

Mohla mít výraznější melír,střih se mi líbí,vlasů mi přislo taky škoda,ale proto,že já sama je nikdy neměla.
Líčení jste popsali pěkně,není co dodat.
Oblečení!.........

Gabriela
8. července • 10:05

Pokud to není potřeba a make-up je velmi jemný, nemusí se dávat na celý obličej, ale jen např. na problémová místa

Ja.Ha.
7. července • 1:51

Silvie.F máš naprostou pravdu dává se k vlasům nebo se dělají jakoby ležaté osmičky, ale to dělají profesionální vizážistky víš :-)tohle není profi proměna tady se lesk matle špachtličkou přímo z tuby a mejkap se nedává na celý obličej.

Silvie.F
4. července • 0:26

Nejsem sice vizážista, ale nedává se tvářenka směrem k vlasům? Paní brýlová ji dávala přesně naopak a nebo jsem viděla ducha :D Ale účes SKVĚLÝ, také jsem měla dlouhé vlasy pod lopatky a těď mám dlouhou ofinu a vzadu ježka. A je mi skvěle, krk se mi nepotí a hlavu mám lehkou, jen bych si nechala udělat hustější melír a víc barevnější.

dejna11
1. července • 9:41

vypadá o dost starší. Já jdu na podobnou proměnu v Srpnu, tak jsem zvědavá

Kleopatra
16. června • 22:55

Lucianna7: Luci, já tě chápu, taky mám husté (jemné) vlasy a neustále jsem je měla v culíku... mít na hlavě deku není nic moc, tak jsem je ostříhala, mě se líbí i ten cancour :-)

Kleopatra
16. června • 22:54

Alurethia: taky jsem se na to dívala, vizážistou fakt může být kde kdo, jen mě děsí, kdo všechno se považuje za "hvězdný tým" :-o

Jennyelle
16. června • 16:01

Kritik:Já ho nemám uložený takže teď přímo odkaz nevím, ale zadala sem jméno té vizážistky do vyhledavače a byl tam odkaz na její Ateliér. Zkus to určitě najdeš.

Kritik...
16. června • 8:44

Alurethia: dáš nám odkaz prosím?

Jennyelle
15. června • 21:37

Kritik...:Na její webové stránce!

Kritik...
15. června • 20:10

Alurethia: jak jsi na to přišla že dělá kurzy od 97? Lucka ( z proměny): super že jsi nám tu napsala

Lucianna7
15. června • 19:44

Ahoj všichni, děkuju za komentáře k mojí proměně, bylo to tam moc fajn. Jak všichni píšou, že je škoda vlasů, tak není. Stejně nebyly vidět, protože jsem nosila culík nebo skřipec. Ale hlavně teď s nimi musím ráno prostě něco udělat, jinak nemůžu vylézt z domu. A to jsem chtěla - chodit upavená a ne pořád culík. A ty dlouhé vlasy ani upravit nešly. Hodinu vypadaly hezky, a pak hnusné zplihlé fuj. Maluju se trošku jinak, nosím výraznější stíny a na pusu lesk. Jsem ráda, že se vám to líbí, já jsem spokojená moc. A zítra mi držte palečky, protože od 8 do 12 maturuju a díky proměně mi trošku víc stouplo sebevědomí. Dnes dopoledne všichni udělali, a odpoledne jedna holka vypadla z ekonomiky. A tu já taky neumím. Tak pa. Zítra odpo se snad ozvu. Lucka

Jennyelle
15. června • 11:36

Vlasy se mi líbí. Určitě se Lucka cítí "lehčeji".

Jennyelle
15. června • 11:34

Na to že paní Vanderková líčí a pořádá kurzy vizáže od roku 1997 (dle jejich webových stránek)
tak to nebudu ani komentovat. :-(

_0_
15. června • 11:31

proměna se mi líbí mikádo jí moc sluší až na ten cár ten bych okamžitě doma vyzmizíkovala :-) sama mám stejně husté vlasy a tohle jsem absolvovala taky měla jsem je až do pasu a nechala jsem si udělat mikádo... je to velká úleva ale taky víc práce s úpravou zase je ale člověk za dámu protože kvalitní setřih a upravené vlasy dělají hodně.

KPslunicko
15. června • 10:43

verim ze pani bych lepe nalicila i ja-ta "vizazistka" tam nema co delat
pravda je ze vlasu bylo skoda-mela je krasne zdrave ale k obliceji ji nesly-strih se mi libi-jen barvu bych dala trochu vyraznejsi

Carrie.
15. června • 10:12

Obdivuji paní Lucii, že měla dost odvahy nechat si ustřihnout vlasy.
Nechápu ten cancour vlasů.Asymetrii jsem si představovala trochu jinak.
K paní kosmetičce není co dodat.Stále ve stejných kolejích.
Stylista je taky jak z příručky pro mimozemšťany.
Nechápu, že před kameru postaví hlavně lidi s vadou řeči(šišlají a šumlují).

jennifer.aniston
14. června • 21:08

Podle mého vkusu: z krásných mírně vlnitých vlasů - nezajímavý tuctový mikádo... z té patky se paní buď zblázní, nebo bude prostě permanentně nosit sponečku...:o)))
můj pocit je, že střih vlasů ji ubral na ženskosti.

paulinn
14. června • 20:07

mě se Lucka v novém strašně líbí :)

mulinuška
14. června • 8:19

Proměna by možná ušla, kdyby nedávali pořád ty stejný barvy a stříhat dlouhé vlasy bez uvážení bylo na mé gusto dost drastické. Vizážistka by měla jít na školení jak má líčit, hrůza třepe kurníkem.

Kritik...
13. června • 20:00

viann21: ano máš pravdu použila. No celkově děsný, a mimochodem, štětěc se se má od pudru napřed odklepnout a pak až nanést na obličej. Jinak na jednom místě bude pudru hodně, a na druhém málo. PS: vizážistka by potřebovala upravit vlasy i líčení. Když je vizážistka má tak i vypadat. Teď nemluvím o tom, zda je od přírody krásná, ale mělo by být vidět, že o sebe pečuje. Zatím působí dojmem, že narychlo vstala a vlhkou ruko usi vlasy prohrábla a nanesla svůj NEJOBLÍBENĚJŠÍ bílý stín na zvýraznění oka.......:-D :-D :-D ale houby je jí to platné

viann21
13. června • 12:39

Kritik: Řasenku paní Věra použila, ale ten způsob... Schválně si to pusťte ještě jednou, stojí to za to :D

viann21
13. června • 12:34

Proměna Lucce sluší, i když je pořád taková obyč :-)K paní vizážistce se snad ani nemá cenu vyjadřovat :D :D :D To, že si vzala štěteček a hraje si tím na hygienu, to je prostě k smíchu. Přesně, jak psala Ja.Ha. - je to naprosto zbytečné - prostě z bláta do louže :-/
Nejlepší by bylo, kdyby si vzala špachtličku a na tu nanesla rtěnku, tu pak štětečkem na rty a to samé s leskem. Špachtlička se umyje, štěteček taky. Je to sice zdlouhavější postup, ale profi. Doma si samozřejmě nalíčíme rty normálně, protože tu rtěnku nebo lesk používáme jen pro sebe, to je jasný ;-)

Magnezia
13. června • 11:49

Ja.Ha.: Tak nějak jsem to myslela, asi špatně, co? Ale to neřeším až zas tak detailně, už jsem z toho vyrostla. Teď řeším radosti a starosti stáří.

gabina'23
13. června • 11:33

dlouhé vlasy se mi líbí na málokom, jí podle mě slušely mnohem víc, měla je husté, zdravé, krásné, k jejím rysům (a tvaru obličeje celkově) seděly lépe - teď má tuctových pět chlupů na hlavě, řídké spláclé mikádo. ale hlavně, že je in a cool.

Ja.Ha
13. června • 11:02

Magnezia:Jak to myslíte to -běžně-? Že se nanáší štětec na rtěnku a z ní na rty a zas na rtěnku?

šiška
13. června • 10:27

Já vždy posuzuji také podle vzhledu odborníka.Neuznávám, kovářova kobyla chodí bosa.V první řadě, by vždy měl jít příkladem dotyčný odborník.

Magnezia
13. června • 9:27

Kritik: Páni, vy jste ale všímavá. To je dobrý příspěvek.Ja.Ha.: Dobrá připomínka k rtěnce a štětečku. To jsem nevěděla, že váš postup je hygienický, tedy správný. Samotnou mě také zarazilo, že se běžně používá štěteček způsobem, který je vámi kritizován. Sama na sobě používám rtěnku přímo.

Ja.Ha.
12. června • 23:48

Chtěla bych vzkázat vizážistce z proměny, že ani takto se rtěnka nenanáší. To že jste použila štěteček je sice fajn, ale naprosto špatný postup! Váš postup byl štětcem do rtěnky, poté na rty, poté opět do rtěnky a na rty! To už rovnou můžete rtěnku použít bez štětce! Hygiena nikde! Rtěnka se stejně jako makeup nanese na hřbet ruky a pak!!!! se teprve aplikuje štětcem na rty ze hřbetu ruky! Takový základ by měla vědět každá vizážistka!

Brouček
12. června • 23:43

Neskutečná pecka

Kritik...
12. června • 23:36

Co se týče proměny, paní moc účes i výběr oblečení dle mého sluší. Co se týče ´´cancouru´´ vlasů, myslím, že není problém, pokud se paní nelíbí ho ustřihnout.Co se týče barvy vlasů je pěkná a sluší jí, i účes. Jak tu pořád někdo jako papoušek kakadu opakuje, škoda dlouhých vlasů, je hrozné.Asi jste dámy nikdy neměli dlouhé vlasy, a nevíte jaký problém je upravit. Sama jsem mívala vlasy až k boků, potom již jen do půlky zad. Při mytí jich dost vypadne, zrovna tak i při česání. A to, že je pravidelně budete zastřihávat nepomůže. Ani nepomůže kvalitní šampon apod. Vypadávají, protože jsou tím, jak jsou dlouhé a husté, těžké. Proto jich hodně vypadá. Co je po dlouhých vlasech, když to nemá tvar, špatně se to upravuje. Má je snad někdo nosit jen proto, že jim je druhý závidí, a nebo říká, škoda to stříhat. Pokud je paní spokojená, není co řešit. A spokojeně rozhodně vypadala.
¨
Co se týče líčení, paní je bledá, a zasloužila by si mrkavější líčení.Tuto vizážistku nesnáším, není mi ani sympatická svým chováním. Navíc mě dnes dostala větou: Lucie má zelenohnědé oči, a proto použijeme hnědou tužku.Nevím, můj názor je, že při záběru kamery má oči spíše zelené, než hnědo - zelené.Ale i tak, oči moc nezvýraznila, ani svým oblíbeným bílým stínem, který patle pokaždé a na každého.Co se týče lesku na rty je pěkný, ale ne na tip této pleti, když je tak světlá. Chtělo by to něco sytějšího, zrovna tak i v případě stínů.Lidičky a všimli jste si, že teď používá štěteček na rtěnku?Jinak co se týče toho chlapa jak vybírá oblečení, je mi taky silně nesympatický, ještě s tou jeho kozí bradkou. Potřeboval by sám ´´nastylizovat´´.Co se týče doplňkl, všimla jsem si, že paní má dírky v uších, mohli ji teda dát nějaké náušnice a podtrhnout tak její rysy. Celkkově paní účesem prokoukla, a vypadá více jako dáma. Předtím vypadala jak pardon ono přirovnání, puberťačka.PS: týme proměn, vím že musíte propagovat nějaké firmy co vás sponzorují, ale nechápu, proč když kadeřník a stylista mají normální oblečení, proč i vizážistka nemůže mít něco jiného. Pokaždé má to černé tričko s oním logem Max Factor. TO vypadá, že má jen jedno a ani si ho nepere. TO že je Max Factor váš sponzor víme i tak, když to je jako reklama před každou proměnou. PS: nevšimla jsem si, že použila řasenku

Kleopatra
12. června • 19:29

celkově se proměna povedla, Lucie je krásná žena a jak správně podotkla, takhle se bude umět nalíčit i sama - paní Vanderková opět nezklamala, je to nuda, rty nelíčí, ale střílí od boku... Sotva jsem se zaradovala, že ji vyměnili za jinou vizážistku a šup už je zase zpátky :-(
Ten osvětlovač mě nebaví, nechcete to radši zkrátit o jeho trapný vstup a přidat na závěr třeba zvířátka?

takahe
12. června • 13:32

Proměna se mi líbí, povedlo se moc. Ale těch krásných dlouhých vlasů mi taky bylo dost líto.

monak
12. června • 11:56

sluší jí to, ale je to mladá krásná holka, tak to mohlo být živější a více exprerimentovat.
VLasy jsou hezké, ale nic extra, líčení, jak už tu bylo napsáno, mohlo být živější, výaznější, vypadá starší, zbytečně...je to hezká holka

kytka1
12. června • 11:37

no já nevím, ten canc těch vlasů mě nějak nezaujal

šiška
12. června • 11:12

Přestože je proměna povedená, já osobně bych se tak krásných vlasů v žádném případě nezbavovala.Co by za to daly celebrity mít takové vlasy.Jiné za to dávají těžké peníze ohledně prodloužení a zahuštění.Ale je to samozřejmě věc dotyčné.Stačilo jí udělat prostřihanou vzdušnou ofinku, která by jí také omladila a ozvláštnila.

tinkacik
12. června • 10:55

tak já nevím ty vlasy bych si takhle zničit fakt nenechala a souhlasím že líčení mohlo být živější

lolo
12. června • 10:55

For Petra: Blabolis sama, tahle barva te slecne podle me nejde. S tou predchozi byla aspon nejaka, ted je nijaka.

Listicka
12. června • 10:16

Vypadá to fajn, ale zkrátit si takhle krásný hustý dlouhý vlasy, tak to bych nedokázala...

Pizzy*
12. června • 10:12

Vlasy super, líčení ujde, ale mohlo by být i lepší...

ovčí.babička
12. června • 9:30

Lucce to sluší. Vlasy se mi moc líbí, jen bych zvolila jiné oční stíny. Veselejší barvičky,to si Lucka může s přehledem dovolit. Ta bílá je podle mě hrozná.

miňonka
12. června • 8:50

konečně zas jedna povedená proměna:) nový účes Lucii krásně omladil a rozsvítil, líčení také přirozené... výsledek bomba:)

Kačka
12. června • 8:35

Proměna je pěkná. Lucie vypadá upravená a žensky.

Magnezia
12. června • 8:07

Moc hezká proměna. Kdybych mohla radit kosmetické vizážistce, tak bych na ni zavolala, ať zkusí paní Lucii její pravidelné krásné rty namalovat červeně, ne ovšem agresívně. Chválím vlasy, chválím šaty, chválím vlastnoručně vyrobený šperk. Přeji paní Lucii hodně štěstí u maturity.

akinoM1
12. června • 8:04

Lucka mi ted připadá starší,taková druhá Ilona Csáková,ale myslím,že je to spíš líčením a výběrem oblečení.Účes super i barva vlasů.Dle mého by to chtělo lehké pastelové tony v oblečení a bylo by to dokonalé.

Beth
12. června • 7:36

já myslela že to mají být změny k lepšímu ...

Petra
12. června • 7:32

Tak teď se musím ozvat. Lolo, to je ale blábol, co jsi napsala. Ale fakt. Jestli tu proměnu nevidíš, tak jsi slepá nebo....

lolo
12. června • 6:32

Barva vlasu se mi libila driv vic, ta nova je nejaka vysisovana.S temi delsimi vlasy vypadala i mladsi.

Doporučujeme

Články odjinud