Muž musí zaplatit manželce 240 tisíc odškodnění. Málo ji sexuálně uspokojoval!

Muž musí zaplatit manželce 240 tisíc odškodnění. Málo ji sexuálně uspokojoval!

Soud v Provensálsku rozhodl, že jednapadesátiletý muž z Aix-en-Provence porušil článek 215 francouzského občanského zákoníku a nesplnil manželskou povinnost – sdílení společného života.

Nesouložil dostatečně se svou chotí, která trpěla sexuálním neukojením. Soud vyměřil ženě odškodné ve výši dosahující v přepočtu na koruny 240 tisíc.

Soudce míní, že sexuální vztahy musejí tvořit součást manželství. Žena přitom požádala o rozvod před dvěma roky a uvedla jako důvod k ukončení manželství naprostý nedostatek sexu.

Soud v Nice dvojici rozvedl a uvedl, že za konec manželství může výlučně muž. Poté sedmačtyřicetiletá neukojená žena podala novou žalobu a žádala odškodnění deset tisíc eur. Přijde jí to adekvátní sumou za jednadvacet let manželství bez řádné frekvence souloží.

„Sexuální vztah mezi manželem a manželkou je vyjádřením jejich citu, který k sobě chovají, v tomto případě ale naprosto chyběl. Manželstvím páry souhlasí, že budou sdílet svůj život a to také jasně znamená, že budou mít spolu sex,“ uvedl na vysvětlenou rozsudku soudce z Aix-en-Provence.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud