Muž přepadl a okradl svého otce. Kvůli šestihodinové erekci

Muž přepadl a okradl svého otce. Kvůli šestihodinové erekci

Třicetiletý David Miller trpí od puberty priapismem. Zatímco většina starších mužů řeší problém, proč nechce stát, Davidovi stojí téměř pořád. Často pět až šest hodin.

Priapismus ale provází velmi nepříjemná bolest, kterou nešťastný Newyorčan řeší tišícími léky. Na těch se stal závislý, takže za ně utrácí spousty peněz. Když mu ale finance došly, napadl svého vlastního otce a okradl jej.

David se přiřítil do bytu svého otce Tommyho a dožadoval se peněz. „Chci, abys vypadl, a chci prachy,“ řval podle výpovědi Miller mladší. Ten starší mu je nakonec dal a zavolal na něj policii, která muže s erekcí zatkla.

„Můj syn má velmi vzácnou chorobou, trpí priapismem, což znamená, že má erekci tak pět až šest hodin vkuse, a to je velmi bolestivé. Dávali mu oxycodon. To je jeho problém. Je teď závislý na lécích. Nemocný je od dětství. Já jsem ho nechal zatknout. A taky jsem zaplatil jeho kauci na propuštění,“ vypověděl otec Tommy.

Při priapismu dochází k dlouhodobé erekci, která je velmi bolestivá a nebezpečná. Do penisu se totiž nedostává kyslík a tkáně mohou kvůli tomu odumírat. Paradoxně priapismus většinou končí trvalou impotencí.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud