Muž s největším penisem na světě má problémy s letištní ochrankou

Muž s největším penisem na světě má problémy s letištní ochrankou

Jonah Falcon (41) byl minulý týden na letišti v San Francisku důkladně šacován, prohledáván a proklepáván ochrankou. Té se totiž zdál podezřelý "balíček", který se mu rýsoval pod kalhotami.

Nešlo ale o bombu, drogy ani o jiný kontraband. Tento Newyorčan se jen snažil pronést největší penis na světě - svůj vlastní. Ten měří v klidovém stavu 23 a při erekci 34 centimetrů.

V rozhovoru pro Huffington Post Falcon popsal potíže, které si užil, když se ochrance zdálo jeho vybavení podezřelé: "Měl jsem ho přivázaného vlevo. Ne, erekci jsem rozhodně neměl. Jeden ze strážných se mne zeptal, jestli mám prázdné kapsy, a já jsem řekl, že ano."

Pak už mu prý bylo jasné, že prohlídka se stane "dosti osobní záležitostí". Napřed ho provedli rentgenovým skenerem a pak i detektorem kovů.

"Pak mne zastavil další pracovník ochranky a zeptal se mne, jestli nemám nějaký výrůstek," dodal smějící se Američan.

Jonah totiž rozhodně výrůstek má. Už v osmnácti věděl, že má něco nezvyklého, když jeho penis ve stavu vzpřímeném měřil přes 30 centimetrů. Poté, co o něm byl v roce 1999 natočen dokumentární film, začalo se prohlašovat, že jeho úd je největší na světě.

Guinnessova kniha rekordů výjimečnost v tomto ohledu nezaznamenává, ale je dosti možné, že Jonah opravdu prvenství drží. Obrátili se na něj dokonce různí producenti pornografie. Jejich nabídky odmítl, ale objevil se v nejrůznějších talk shows po celé Americe.

Když procházel letištní ochrankou, měl pocit, že se mladý bezpečnostní agent cítí jeho vybavením ohrožený - a snaží se interpretovat to jako nějakou biologickou hrozbu.

"Řekl jsem mu, že je to můj penis. On mne proklepal a přitom si dal záležet na tom, že ho prošel ze všech stran. Potom mi dokonce na kalhoty dali nějaký pudr, nejspíš test na výbušniny. Přišlo mi to legrační," vyprávěl Johan.

Zaměstnanec letiště nakonec prohlídku bez náznaku úsměvu ukončil a Falcon svůj let stihl.

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Výborná: Adrenalin musím teď vypustit

ČTĚTE TAKÉ:
Velký průvodce výběrem brýlí

Doporučujeme

Články odjinud