Muž špehoval nahé ženy v soláriu

Muž špehoval nahé ženy v soláriu

Poněkud zvláštní voajérskou úchylkou zřejmě trpí Joseph Mueller z amerického Colorada. Tak dlouho chodil šmírovat návštěvnice zdejšího solária, až ho jedna z nich načapala a zavolala policii. K tajnému pozorování měl vymyšlený opravdu důmyslný systém. Procházel se jako host mezi opalujícími se zákaznicemi a pozoroval je zrcátky schovanými v dlaních a připevněnými na pažích.

„Máme solárium volně propojené s kavárnou, takže si hosté často přivádějí i své přátele. Ti pak buď sedí u kávy, nebo se jdou bavit s našimi zákaznicemi. Je proto velice těžké odhalit, kdo jde za někým a kdo tu jen sprostě šmíruje,“ tvrdí majitelka kosmetického studia, kavárny a solária v Greeley v Coloradu. Jak řekla policii, nezvaného hosta si všimla jedna ze zákaznic, když se ji pokoušel okukovat.

„Všimla jsem si, že drží v každé dlani zrcátko a má je namířené tak, aby viděl přímo na mne. Nejdříve jsem nevěděla, co má v úmyslu, ale když u mne stál několik minut, dostala jsem strach a začala neuvěřitelně vřískat, aby to slyšela obsluha,“ vzpomíná na nepříjemný zážitek pravidelná návštěvnice solária.

Muž ihned poté, co začala křičet, vzal nohy na ramena a z podniku prchl do auta, které měl přistavené před podnikem. „Ihned jsme zavolali policii, ale muži se podařilo uprchnout dříve, než policisté stačili přijet,“ dodala k události číšnice z kavárny sousedící se soláriem. Stačila si však všimnout jména vyšitého na ručníku, který sebou muž do solária vždy nosil.

Policii se podařilo Josepha Muellera vypátrat a podle všeho si za své opakované sexuální úlety odpyká nějakou dobu za mřížemi.(Plus)

Doporučujeme

Články odjinud