Muže a ženy dělí od vyvrcholení dvanáct minut

Muže a ženy dělí od vyvrcholení dvanáct minut

Zatímco pánům stačí v průměru k dosažení orgasmu dvě minuty, ženy potřebují sedminásobně dlouhou dobu. Čtrnáct minut potřebných v průměru k dosažení orgasmu je dělí od pánů o celých dvanáct minut.

Američtí sexuologové se snaží ve spojení s farmakology tuto evoluční časovou nesladěnost řešit. Nový lék urychlující dosažení orgasmu by mohl být na trhu do čtyř let.

Problematikou orgasmu u žen a o novém léku hovořili experti na sexuologické konferenci v indickém městě Čennaj. V Indii je přitom sex stále velkým tabu a lidé tam své problémy související s pohlavním životem většinou nijak neřeší. „Dokonce i vzdělaní lidé se odmítají se svým lékařem bavit o sexu,“ uvedl na konferenci doktor T. Kamaraj.

Na konferenci se také diskutovala otázka geneticky modifikovaných plodin a pro šlechtitele a pěstitele těchto odrůd výsledek debaty nad vědeckými důkazy není nijak příznivý. „Konzumace těchto plodin totiž může vést až k neplodnosti a potížím,“ svěřil novinářům Kamaraj, pořadatel mezinárodního setkání odborníků.

zdroj: Famous

Doporučujeme

Články odjinud