Muži mají nejlepší sex po čtyřicítce

Muži mají nejlepší sex po čtyřicítce

Po čtyřicátém roce života mezi muži výrazně přibývá těch, kteří mají problémy s prostatou či erekcí. Ovšem pokud si sex mohou užívat, vychutnají si ho mnohem lépe než mladíci mezi dvaceti a třiceti roky.

Muže po čtyřicátém roce života totiž neohrožují tolik zabijáci libida – finanční nejistota a stresy v rodině a domácnosti.

Láska, chtíč a vášeň pro plné sexuální uspokojení nestačí. A tak i když mají muži mezi dvaceti a třiceti roky tohoto nadbytek, jejich sexuální život bývá méně uspokojivý než u mužů po čtyřicítce. V moderní době hraje klíčovou roli v kvalitě sexuálního života finanční jistota.

„Mezi 40. a 50. rokem života už má většina mužů děti poměrně velké, stávají se nezávislými, v práci jsou pak pánové už většinou na lepších postech a vydělávají více a nastává období finanční jistoty,“ tvrdí Samantha Aldridge ze společnosti Relationships Australia, která průzkum provedla.

Do něj se zapojilo na 1 200 osob, z čehož pohlavně nejaktivnější byli ti lidé, kteří vydělávali nejvíce. Ve věkové skupině 25 až 34 roků pak bylo se svým sexuálním životem spokojeno 65 procent mužů, ale ve věkové skupině 40 až 49 let 74 procent.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Amy Winehouse zemřela zasnoubená!

Doporučujeme

Články odjinud