Muži přiznali: Čím nás ženy odpuzují, aniž by si to uvědomovaly?

6 komentářů

Dasa63
31. října • 19:51

To je sice všechno pravda a štvalo by mě to taky, ale 1) to samé dělají někteří chlapi (kam jdeš, kdy přijdeš, vyvolávají a vypisují celý den...) a 2) proč teda proboha s těmi blbkami jste? Vybíráte si ženskou podle tvaru prsou nebo zadku a pak byste chtěli, aby byla chytrá? Všechno co popisujete, dělají vymatlané blbky, které jsou možná hezké ale jinak nic, takže z nich určitě intelektuálky nikdy nebudou.

Anonymizovaný
26. září • 12:54

No, zeny jsou opravdu jine bytosti. Me treba vadi taky natlaky a take predsudky, kdyz zeny moc spekuluji, neni to dobre.

Rambíša
24. září • 10:18

Souhlasím s těmi pánskými názory.Mnoho ženských je otravných,neví co chtějí,ale nedají pokoj,dokud to nedostanou! Otravné volání nechápu,když se nic neděje,tak nač si volat ,když se doma uvidíme,tak si to snad řekneme,mezitím se na blbosti zapomene,tak zůstane jen to důležité k rozhovoru.Nakupovat s manželem- no většinou raději ne,protože to vždy trvá mnohem déle,než bych to vyřídila sama! No a to,že muž něco navrhne a ona souhlasí,ale pak má výhrady,tak já bych řekla-příště si něco vymysli sama a pojede se na tvůj návrh.Nejdůležitější je ,aby spolu manželé mluvili a domluvili předem,né pak zpětně se rozčilovat a nadávat,že by něco jiného bylo bývalo lepší.

Anonymizovaný
22. září • 22:13

jsem ženská, ale musím říct, že mi vadí Milky, co nejen pořád otravujou partnera v práci telefony a esemeskami, ale tahají ho všude sebou na nákupy ženských kramajzlů, vyptávají se-co myslíš Pepíčku..a co tohle ..a mám si to koupit ..a co říkáš tomuhle... a koupíš mi to? Safra, vždyť si vyděláváme, tak si koupím, co uznám za vhodné a pokud nevyhazuji peníze za pitomosti, partner bude jen rád, nebudu-li ho s tím otravovat.
Nutno říct, že jsem poznala pár chlapů, které vyloženě bavilo vybírat s manželkou šatičky, botičky, ale to jsou vyjímky (podezřelé) , spíš vídám silně otrávené chudáky, co se bojí žbletnout něco o tom, že je to silně neba.
Jsem-li s manželem třeba v cizině na nákupech, dáme si "spicha"a jdem si každý po svých zájmech, on většinou na mne čeká někde u kafíčka.
Ale, popravdě, ty ukňučený nesamostatný ženský se mi zdají v trhání mužských mnohem úspěšnější, časem ale to rytířům asi začne lézt krkem, ale to je pozdě, cha cha

Anonymizovaný
22. září • 15:05

Me treba vadi vnucovani nazoru a pokud je zena hysterka, je to nestesti.

Elynor
22. září • 7:51

Mno, u toho prvního pána bych mu rázně vysvětlila, co si myslím o jeho "cenném času". ]:-D A posléze, až by opadly vášně, tak by možná i pochopil, jak má takové situace řešit. :-) U těch ostatních to všecko celkem chápu, lezlo by mi to na nervy taky. Ovšem nějak nechápu, co pánům brání se ozvat, aby se jim to nestávalo. Něco mi vadí, tak to řeknu, druhej mi do hlavy nevidí, a když mu to nesdělím, tak neví, že mi něco vadí. Základní princip komunikace. ]:-D Platný pro obě strany, ačkoli fakt je, že ženy tu "jasnovidnost" předpokládají častěji, a muži to většinou neřeknou proto, že se obávají scén.

Doporučujeme

Články odjinud