Muži přiznali: Co nás na ženách vzrušuje v létě? Jen minisukně to nejsou

Muži přiznali: Co nás na ženách vzrušuje v létě? Jen minisukně to nejsou

Léto se blíží, a tak není na škodu zjistit si, co asi tak muže vzrušuje v letním období. Možná budete překvapená, ale ne vždy to jsou jen napůl odhalená těla, tedy jen minisukně a titěrné plavky!

MAREK (44): Letní období prostě miluji

Každý rok se nemůžu dočkat, kdy skončí zima a začne léto. Celou zimu totiž ženy chodí zahalené v neforemných bundách a kabátech, takže často zezadu ani nepoznáte, jestli je to muž, nebo žena. Asi jsem přízemní, ale k radosti mi stačí, když něžné pohlaví odhodí zimní svršky a odhalí své přednosti v úsporných tílkách a krátkých sukních. A nemusí mít ani proporce modelky! Doufám, že bude opět horké léto, abych se náležitě pokochal, i když míra vzrušení často přesahuje hranici únosnosti.

Pokračování 2 / 5

LUKÁŠ (39): Vzrušují mě stopy po plavkách

Samozřejmě chápu muže, kteří si libují, kam až doba pokročila, když je dnes celkem běžné, že se ženy opalují na pláži nahoře bez nebo na nuda plážích dokonce úplně nahé. Ano, kdo by se rád nekoukl na hezké tělo lesknoucí se na slunci? Mně se ale nejvíc líbí, když se moje partnerka opaluje v obou dílech plavek. Když se pak doma svlékne, má na opáleném těle bílé stopy po plavkách a to mě prostě dokáže neuvěřitelně nažhavit!

Pokračování 3 / 5

VLÁĎA (42): Z ženské šíje mi vyschne v krku

V létě je na ženy obzvlášť radost pohledět, když kvůli vedrům chodí jen spoře oděné. Mě ale víc než přiléhavá tílka a krátké sukně dostává úplně jiná věc. Líbí se mi totiž, že v létě si ženy často vyčesávají vlasy do různých drdolů a culíků, čímž dávají vyniknout svojí šíji. A právě oblast šíje, krku a ramenou jsou místa, na která se zaměřuji nejradši, a hlavou se mi ihned začnou honit nejrůznější představy!

Pokračování 4 / 5

FILIP (40): Líbí se mi ženy v dlouhých sukních a šatech

Mám radost, že se v posledních letech vrátily do módy dlouhé letní šaty a sukně. Ne, že bych byl kdovíjaký puritán, jen mám prostě rád ten náznak tajemna. Nejlepší je, když je sukně trochu průsvitná, takže jsou skrz ni vidět nohy. Fajn jsou také rozparky, ze kterých nohy občas vykouknou. Jak říkám, daleko víc než odhalené vnady mě vzrušuje záhadno.

Pokračování 5 / 5

VÍTEK (46): Rád se dívám na ženu, jak si natírá opalovací krém

Uznávám, že to může znít trochu jako voyeurismus, ale když jsem někde u vody na pláži, tak mě nažhaví pozorovat ženy, jak se natírají opalovacím krémem. Nějak mi ta kombinace ladných pohybů, vůně krému a lesklá pokožka nedají spát. A když mě pak partnerka poprosí, jestli bych jí namazal záda, mám sto chutí s ní dělat úplně jiné věci!

Doporučujeme

Články odjinud