Muži promluvili: Co nás vzrušuje na ženách?

Muži promluvili: Co nás vzrušuje na ženách?

Myslíte si, že už znáte všechny triky, které na muže platí? Nepřeceňujte se a přečtěte si naši zpověď deseti mužů. Možná zjistíte, že se ještě musíte učit!

Křehkost

Muži disponují ochranitelským pudem a tak jim dělá dobře, když cítí, že se o ně potřebujeme opřít. V tu chvíli se cítí jako páni tvorstva a to je vzrušuje. „Když se ke mně přítelkyně přivine a podívá se na mě těma svýma nevinnýma očima, vždycky pocítím obrovský příval lásky. A pak už je to jen kousek od vzrušení,“ přiznává David (33).

Pokračování 2 / 10

Hlasitost

Muži jsou rádi, když jim partnerka dá najevo, že ji uspokojili. Nebojte se proto hlasitých projevů v posteli, rozhodně tím nikoho nepohoršíte. Maximálně sousedy. „Moje manželka je při sexu velmi hlasitá, což mě i po těch letech dokáže přivést do extáze. Když křičí blahem, vím, že jsem ze sebe vydal to nejlepší, a také, že mi to vrátí,“ směje se Tomáš (44).

Pokračování 3 / 10

Spontánnost

Dejte věcem volný průběh a vrhněte se na svého drahého například na schodech vašeho činžáku, v temném průchodu nebo na (čistých!) toaletách v klubu. Uvidíte, že za takovou rychlovku se na vás zlobit nebude. „Moje bývalá měla jednu skvělou vlastnost – milovala orální sex. Často mě tak po ránu vzbudila, nebo mě přepadla v koupelně, když jsem si čistil zuby nebo jsem se holil a nemohl jsem se bránit. Neznám lepší start do nového dne,“ přiznává Radek (47).

Pokračování 4 / 10

Upřímnost

Nebojte se mluvit o tom, co vás vzrušuje. Partnerovi to pomůže a navíc ho to pěkně nažhaví, protože si vše okamžitě začne představovat.„Strašně rád se koukám, když si to moje partnerka dělá sama. Máloco mě dokáže vzrušit tak, jako její ruka ve vlastním klíně. Akorát se nikdy nedostane do finále, protože se nedokážu udržet a musím jí pomoct,“ říká se smíchem Pavel (41).

Pokračování 5 / 10

Oblečená neoblečená

Věříte, že muže daleko víc lákají sexy fotky, na kterých je žena aspoň trochu zahalená, než ty, kde je na první pohled vidět vše? Probouzí to v něm totiž fantazii, která vede k touze. Pošlete mu lechtivou selfie, ale ty nejintimnější partie důmyslně zakryjte. „Moje přítelkyně mi čas od času posílá svoje sexy fotky. Když je na nich úplně nahá, je to samozřejmě sexy, ale jakmile nahotu jen naznačí, jsem v pozoru. Už se párkrát stalo, že jsem odběhl z práce nebo od piva s kamarády, abych pelášil domů a vrhnul se na ni,“ tvrdí Saša (38).

Pokračování 6 / 10

Svádění

Muži jsou lovci, to je známá věc, ale občas se jim líbí, když hru na svádění vezme do svých rukou žena. Dlouhé pohledy do očí, smyslné hrátky s kostkou ledu, sexy oblečení, kradmé doteky… To všechno funguje. „Pamatuji si, jak mě kdysi dávno moje ex-přítelkyně přepadla večer v kanceláři. Přišla na vysokých podpatcích, a když jsem jí sundal kabát, zjistil jsem, že má na sobě jen sexy košilku a podvazky, žádné spodní prádlo. Zatmělo se mi před očima a rozdali jsme si to přímo na stole,“ vzpomíná Karel (43).

Pokračování 7 / 10

Vůně

Všechny rády používáme parfémovaná tělová mléka i parfémy, ale muže nakonec stejně nejvíc vzrušuje vaše přirozená vůně. Ne nadarmo se říká, že si partneři musí „vonět“! „Možná to bude znít nechutně, ale jednou na divoké party si přítelkyně nenápadně sáhla do kalhotek a pak mi přejela prsty pod nosem. Jakmile jsem ucítil tu důvěrně známou vůni, mejdan přestal existovat a už jsme seděli v taxíku. Jen tak tak, že jsme panu taxikářovi neudělali live show!“ vypráví Zdeněk (40).

Pokračování 8 / 10

Vlasy

Vlasy jsou doménou žen. Většina mužů upřednostňuje dlouhé, ale i krátkovlásky jim připadají sexy. Však také vlasy často hrají důležitou roli při svádění a při řeči těla! Proto se na ně muži často zaměřují. „Moje partnerka má krásnou dlouhou hřívu. Pořád nadává, že se ostříhá, protože se jí vlasy neustále do všeho pletou a má s nimi dost práce, ale já doufám, že to neudělá. Vždycky se rád dívám, když si ty žíně rozčesává a přiznám se, že ji za ně během sexu často rád lehce chytím, prostě mě to vzrušuje,“ svěřuje se Kamil (39).

Pokračování 9 / 10

Letmé doteky

Dotýkejte se svého drahého bez důvodu. Občas ho pohlaďte, poškádlete, poplácejte. Udrží ho to v pozoru a bude cítit váš zájem. „Moje bývalá žena měla takový zvyk se mě nevědomky sem tam dotknout. Poplácat mě po koleni, když vstávala z gauče a šla pro pití, pocuchat mě ve vlasech, když jsem pracoval u počítače a ona procházela kolem, pohladit mě po tváři pokaždé, když mě líbala na uvítanou nebo rozloučenou. Vlastně jsem tak po ní konstantně toužil,“ soudí Michal (46).

Pokračování 10 / 10

Spokojenost

Muže přitahují sebevědomé ženy. Nezáleží na tom, jestli jste malá, velká, tlustá, tenká, pokud jste spokojená sama se sebou a vyzařujete pohodu, působíte na muže jako magnet. „Moje partnerka mě nejvíc vzrušuje těsně po sexu. Když se na mě podívá uspokojenýma očima poté, co se ocitla na vrcholu blaha, jsem blahem bez sebe i já. A většinou také hned připraven na další kolo,“ uzavírá Dominik (38).

Doporučujeme

Články odjinud