Muži už nemají zájem o sex

18 komentářů

pan x holm
18. června • 21:08

analni peklo to by vas naucilo pekne na sucho a na tvrdo az budete kvicet jak maly cubky ps. jestli budete nejaka inteligentni reagovat na muj odkaz tak prosim k veci sracky jako ze sem sovinicticky prase slysim kazdej den to je uz nuda zkuste zapojit mozek a vyvratit ne jen odsuzovat to umi kazdej

normalni chlap
18. června • 21:05

ja vas sukam rad ale jinak co s vama jste trubky co jen otravujou se svejma problemama a doufaj ze ja je vyresim ale na to seru ja chci taky svuj zivot ja kundy s nicim neotravuju krome sexu ale to doufam ze se jim taky libi jinak po nich nic nechci proc to nejde i obracene jinak se nikam nepohnem nejsem sluha jasny cubky ps musim koncit vraci se stara ta by mi dala

IdaZ
29. srpna • 12:20

Ahoj holky, Co tady rozebíráte mi připadá opravdu hodně zvláštní. Ale jak jsme se tu bavily o erekci - nemohla by tohle být třeba jenom kamufláž pro nedostatečnou erekci? On se k tomu každý staví jinak - je pravda, že většinou divně. Zkus e podívat třeba na www.opetmuzem.cz, tam jsou popsaný příznaky, jestli to bude pasovat, možný by jste to doma mohli vyřešit jenom práškama.

RozaJ
26. srpna • 16:34

No, manža se poslední dobou sexu vyhývá (jednou dokonce přišel do postele s mokrým kapesníkem na hlavě, ale asi mu to samotnýmu přišlo trapný, tak to zase sklidil). Pak se mu pořádně nespotaví, on ho teda nějak s pomocí ruky "zašoupne" pak sebou párkrtá hejbne, udělá, že se na mě zhroutí, odvalí se, usne. Je to děsný :(( Fakt se stydím, že to tady vytahuju, ale někde musím.

Patty
25. srpna • 20:00

Já by sem řekla že možný je vod chlapů úplně všecno.Předstírají lásku věrno důležitost...prostě bída.

Ilona5
24. srpna • 11:41

Nenapadá mě žádný důvod proč by to měl dělat? Každopádně bych řekla,že možný to rozhodně je, na druhou stranu fakt nevidím motivaci k podobnýmu jednání.

RozaJ
16. srpna • 21:11

Já vim, že to bude blbej dotaz. Ale může muž předstírat orgasmus?

IdaZ
15. června • 16:46

Také si myslím, že řešení je právě v lécích. Ono nemá moc smysl hořekovat nad stavem věcí, podle mého je mnohem lepší si problém přiznat a řešit ho. A nemusí se chodit k sexuologovi, stačí běžná kontrola u obvodního lékaře. Jde spíš o vyloučení ostatních možných příčin poruchy erekce.

MakováPanenka
13. června • 23:04

Jak já toho Jardu obdivuji za ty jeho inteligentí názory. Než něco vypustíš z pusy, prosímtě, uvažuj.

vlada
12. června • 14:49

Dobry den. Nastesti mne se tahle statistika vubec netyka. Je mi 47 a vedle starostlive pece o rodinu mam velmi silne sexualni pnuti a vubec mi to nevadi, spise naopak. Nechci se nijak vytahovat, je to patrne dar z nebes, tedy ne moje zasluha. Ale velmi si ji vazim.

H.Květa
12. června • 11:08

ja jsem se pred casem prestehovala do Australie (styska se mi) a tady kazdej druhej bere Viagru. Vubec se za to nestydi, proste se jim vali po koupelnach tak jako u nas leda tak acypyrin. My jsem si ted museli taky parkrat pouzit, manzovi nejak nesedlo to premisteni. Ale je fakt, ze v Cechach by se k tomu asi neodhodlal a ja by jsem taky nabirala na mindrak, co ze se mu na me nelibi.

HedvikaF
11. června • 22:31

To myslíš, že by jsem ho měla vzít k sexuologovi? Nedovedu si představit, že by byl ochotný tam se mnou jít. S tou cukrovkou máš pravdu, má diabetes 2. typu, ale ještě je na tom vcelku dobře a nemusí si píchat inzulín. Snaží se zhubnout, ale marně.... :((

IdaZ
7. června • 10:25

To určitě není tím. Podle všeho, co jsi napsala to vypadá spíš na poruchu erekce (zdravotní problém) než poruchu sexuální. Nemá tvůj muž třeba cukrovku? Tam je tahle porucha hodně častá. Nebo to může být nějaký další zdravotní problém. I kdyby šlo o "pouhou" poruchu prokrvení, měli by jste to řešit u odborníka. A rohodně se netrap nebo vám to nebude fungovat nikoli kvůli manželově zdravotní poruše, ale kvůli tvému nově vypěstovanému mindráku.

Květuše
4. června • 13:38

Jardo, proč bychom měly my ženy, mít smůlu, vyměníme za mladšího, jako to děláte vy .

Zepelyn
4. června • 11:59

no,my začaly s mojim v brzkém věku v 15 letech,a pak jsem i během těhotenstvý promylovaly vše,skusyly všechno,a tet v 25 letech uš to není ono,nevým a možná když jsou partneřy spolu přez 5 let asi to chce do toho vstahu nevé inspirace,a nebo zmněnu partnera?...

Luďka
4. června • 8:45

to teda nevím, můj by rozhodně chtěl (teda alespoň se tak většinou tváří), komu se nějak nechce je jeho penis. Poslední dobou hodně velká bída. Mám strach, že už ho nedovedu vzrušit.

Laivae
3. června • 17:53

nemají najdou si mladšího a stále výkonného

Jarda
3. června • 11:42

Na těchto stránkách je důležitý graf:
3w tečka qark tečka net/clanek/stykova-matematika
Není to žádná novinka, bylo to tak vždycky.
Muži jsou sexuálně nejvýkonnější v 18. Pak to s nimi jde s kopce. Ženy, které dobu vysoké mužské potence promeškají, mají prostě smůlu.

Doporučujeme

Články odjinud