Muži vzkazují: Tohle v posteli nesnášíme, nedělejte to!

Muži vzkazují: Tohle v posteli nesnášíme, nedělejte to!

Málokterý muž neocení, když se žena snaží být v posteli aktivní a kreativní, ale i to má své hranice. I když jsou muži asi obecně víc nakloněni experimentům, přece jen jsou věci, které při sexu nesnášejí a které je od hezkých chvilek dokážou na dlouhou dobu odradit. Které to jsou?

MICHAL (43):

„Sex s mojí mladou ženou mě vždycky bavil a baví dodnes a troufám si říct, že i ona je velmi spokojená. Když jsme se ale začali pokoušet o druhé dítě a delší dobu se nám nedařilo, stal se ze sexu hon za plodnými dny.

Moje žena neustále počítala, kdy má ovulaci, a mimo tyto dny se mnou odmítala spát, abych si prý „nevyplýtval“ spermie v době, kdy pro nás sex nemá žádný smysl. Slova, která se v ložnici nejčastěji ozývala, byla „ovulace, plodné dny, dítě, těhotenství“.

A to mě opravdu nevzrušovalo. Ze sexu se stala povinnost, která mi nepřinášela žádné uspokojení, popravdě jsem i míval problém k vrcholu vůbec dospět. Nakonec jsem zatnul zuby a řekl si, že se mi to nesmí stát, protože pokud manželka co nejdřív neotěhotní, bude tahle honička o to déle trvat.

Nikdy bych jí to nepřiznal, ale několikrát jsem si raději udělal dobře sám a užil si to víc než s ní. Naštěstí se pak zadařilo, ona otěhotněla a vše se vrátilo do normálu.“

Pokračování 2 / 6

ZDENĚK (33):

„Jednou jsem na party sbalil holku, která mě v posteli hodně překvapila. Vypadala jako něžné stvoření, blondýnka s modrýma očima, ale jak se říká, zdání klame. Když totiž došlo na sex, začala mě neskutečně vulgárně povzbuzovat. Tak mě to zarazilo, že její povzbuzování mělo spíš opačný účinek.

Nejsem puritán a nevadí mi, když ženě ujede nějaké to sprosté slůvko, to se stává. Ani v posteli nemám problém s drsnějšími výrazy, ale z toho, co padalo z té roztomilé holčičky, jsem se skoro červenal.

Nevím, jestli to viděla někde v pornu a myslela si, že je to tak správně, nebo ji to vážně vzrušovalo, každopádně já se musel hodně snažit, abych dodělal svoji část „práce“. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem se s ní pokud možno celou dobu líbal, aby neměla možnost moc mluvit.

Nemohl jsem se tak ale moc soustředit na další věci, takže ten sex nakonec stejně nestál za moc a já se snažil odtamtud zmizet co nejdřív.“

Pokračování 3 / 6

PEPA (39):

„Rád zkouším nové polohy a experimentuji, i když dlouhodobě dávám přednost osvědčeným a nenáročným praktikám. Ale rozhodně se nebráním tomu si jednou za čas osvěžit sex něčím novým. Co ale nesnáším, je poloha zezadu a z boku.

Měl jsem jednu holku, které se, nevím proč, líbila. Myslím, že ani ženy z ní nemůžou mít velký požitek, nebo snad ano? Já u ní tedy nikdy nevím, kam s nohama a rukama, které tak nějak plápolají ve větru a není pro ně využití.

V této poloze se mi ani nedaří držet nějaké tempo a taky dost často „vyklouzávám“. Naštěstí se mi nestává moc často, že by – tedy krom mé bývalé holky – ženy tuto polohu vyhledávaly.“

Pokračování 4 / 6

RICHARD (40):

„Ježí se mi chlupy z toho, když ženy používají zdrobněliny. „Miláčku“ přežiju, to je taková zavedená klasika. Ale "čumáčku, myšáčku, broučku, sluníčko“? To jako myslíte vážně? Vždyť je to příšerné! Nepochopím to ani u puberťaček, natož u žen, které už dávno překročily třicítku.

Pokud tahle slova použije žena, která je se mnou v posteli, může si být jistá, „že malý Richard“ tedy rozhodně nepůjde do pozoru, ale dá si pohov. Nemám problém být k ženě citlivý a ohleduplný, ale v posteli nejsme na mimibazaru ani ve zverimexu, to by snad mělo být jasné, ne?“

Pokračování 5 / 6

VOJTA (35):

„Myslím, že stejně jako my muži koukáme na porno nejen, abychom si přivodili vzrušení, ale také, abychom se něco přiučili, stejně tak i vy ženy čtete ty svoje „odborné“ časopisy a weby, kde se píše o tom, jak nás muže co nejlépe sbalit, vzrušit i uspokojit.

Moje přítelkyně tyto věci také občas čte, ale ne vždy dokáže dobře míněné rady aplikovat v praxi. Nedávno si zřejmě přečetla něco o prostatě a o tom, jak ji dráždit, nejspíš ale nebyla úplně pozorná a přehlídla pasáž o tom, že i my muži potřebujeme na tuto praktiku přípravu.

Možná, že kdyby na to šla fakt pomalu, asi bych se úplně nebránil, ale když to řeknu na rovinu, ona mi prostě nasucho strčila prst do zadku. A já málem vyletěl z kůže. Prostata neprostata, myslím, že tím skončilo jakékoliv experimentování v této oblasti.

Pokračování 6 / 6

DUŠAN (42):

„Nemůžu si pomoct, ale prostě mi vadí líbání po orálním sexu. Tedy takhle – když svoji partnerku pusou uspokojuji já a pak se máme líbat, tak s tím problém nemám. Když ale žena má v puse můj penis a případně mi i dovolí ejakulovat do jejích úst a pak se chce líbat, málem vždycky dostanu osypky.

Představím si moč a nevím, co všechno a prostě nejsem schopen ji políbit. Asi je to divné, vzhledem k tomu, že ona byla pár vteřin předtím ochotná mít můj penis v puse, ale prostě to neumím ovládnout a snažím se polibkům vyhnout, jak to jen jde.“

Doporučujeme

Články odjinud