Muzikál Starci na chmelu má premiéru za sebou

Muzikál Starci na chmelu má premiéru za sebou

Včera večer v pražském Divadle Milénium proběhla premiéra nového českého muzikálu "Starci na chmelu". Muzikál je divadelním přepisem slavného filmu režiséra Ladislava Rychmama a scénáristy Vratislava Blažka.

Muzikál Starci na chmelu má premiéru za sebou

Včera večer v pražském Divadle Milénium proběhla premiéra nového českého muzikálu "Starci na chmelu".  Muzikál je divadelním přepisem slavného filmu režiséra Ladislava Rychmama a scénáristy Vratislava Blažka. Roli Filipa, kterého ve filmu ztvárnil Vladimír Pucholt, si zahraje Michal Kozelka, alternovat bude Juraj Bernáth. V roli Hanky se budou střídat Lucie Vondráčková a Zuzana Norisová. Zápornou postavu Honzy ztvární David Kraus a Zbyněk Fric.

V muzikálu se představí i známé osobnosti divadelní a filmové scény: Ivana Chýlková, Jitka Smutná, Eva Holubová, Bohumil Klepl, Rudolf Hrušínský, Jana Švandová, Jitka Asterová a další.
Hudební doprovod v podobě nestárnoucích písniček Jiřího Maláska, Vlastimila Hály a Jiřího Bažanta s texty autora scénáře Vratislava Blažka obstarají kapely Ketchup a Grand Slam. Scénář Vratislava Blažka a režiséra Ladislava Rychmana, ze kterého muzikál vychází, upravil Jiří Janků.

autor: Michal

Doporučujeme

Články odjinud