My Kanaďanky v posteli předčíme Američanky, tvrdí Pamela

My Kanaďanky v posteli předčíme Američanky, tvrdí Pamela

Podle Kanaďanky Pamely Andersonové jsou její rodačky v posteli daleko lepší než Američanky. Blonďatá sexbomba skládá svým krajankám hold a tvrdí, že zvláště v Hollywoodu by se měli herci a herečky za své postelové výkony stydět.

Hrdinka televizního seriálu Pobřežní hlídka randící s hercem Stephenem Dorffem během sexu ráda střídá polohy a hraje různé hry. Přitom však Američanům, jak si Pamela postěžovala, podobné choutky připadají zvláštní. Naopak Kanaďané jsou podle ní velmi vynalézaví a stále překvapují i ji samotnou.

„Strašně ráda jsem během sexu mluvila s přízvukem a dělala jiné šílené věci. Pak jsem ale přišla do Ameriky a zjistila, že to tu skoro nikdo nedělá. Měla jsem opravdu úplně jinou představu o tom, co je sex. Myslím, že kanadské holky jsou v posteli o poznání kreativnější. Je mi to líto, ale je to pravda,“ míní Andersonová.

Na bývalého manžela Tommyho Leea však nedá dopustit. Prý byl nejlepším mužem v jejím životě, třebaže je to rodilý Američan. „Je to nejlepší milenec!“ zdůrazňuje pokaždé Pamela s tím, že umí v posteli skvěle vládnout svým nadměrně vyvinutým mužstvím. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud