Mytí nádobí mi nevadí, dělám to každý den, tvrdí Verešová

Mytí nádobí mi nevadí, dělám to každý den, tvrdí Verešová

Spousta lidí má modelku Andreu Verešovou (31) zaškatulkovanou jako nafintěnou barbínu, která má na úklid pomocnici a děti jí hlídá chůva. Ona se však podobným informacím jen směje a vzkazuje, že domácí práce jí rozhodně nejsou cizí.

"Třeba umývání nádobí mi vůbec nevadí. Pokud mám nějaký kvalitní prostředek, který šetrně přistupuje k mým rukám, tak myji hrnce, příbory, talíře a skleničky ráda," svěřila se Andrea otevřeně Korzu.

Mytí nádobí prý bere jako běžnou práci, kterou dělá obvykle každá žena, pokud vaří. Když je ho spousta, umístí nádobí do myčky.

"Jsem šťastná, že už existuje takováhle vymoženost. Bohužel někdy se do ní všechno nevejde a něco do ní ani nepatří. Třeba jemné skleničky nebo porcelán, to se musí mýt ručně. Tehdy se nevyhnu tomu, že nádobí raději rychle opláchnu nějakým dobrým odmašťujícím prostředkem," říká slovenská kráska žijící v ČR.

Jediné, na čem prý Andreje hodně záleží, je její pokožka. Jako modelka a žena, která je často v hledáčku fotografů, si nemůže dovolit být zanedbaná. Proto si hodně všímá, jaký prostředek na nádobí kupuje.

"Je super, že výrobci saponátů už myslí na naše ručičky. Po mytí už jsou hydratované a jemné. To se mi líbí," dodává.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud