Mýty o akné

67 komentářů

jarka.modra
19. listopadu • 9:45

DOporucil by mi nekdo prosim prirodni kosmetiku nejlepe osobni zkusenost? dekuji

Danny3
7. srpna • 8:43

ŘEŠENÍ AKNÉ JE: Pár bodů v článku si dovolím opravit: 1) Strava má vliv a může mít i podstatný. 2) Léčba akné je! nevím proč je v článku napsán takový omyl, že není. Sám jsem měl akné dlouho a nakonec jsem se ho začal skutečně zbavovat, až když jsem se dozvěděl pro mě zásadní a užitečné informace, jak na něj: www.AkneAkne.cz

Vikina
19. listopadu • 21:47

Mě tedy akné dohnalo ke kožní a ta mi kromě antibiotik a mastiček doporučila si zajít ke kosmetičce, aby mi pleť pravidelně vyčistila a fakt mi to pomohlo. Byla jsem tedy po čištění červená, ale každou návštěvou se to zlepšovalo. Jinak od kožní už nic nepoužívám,už jsem v poho, přešla jsem na kosmetiku Aknestop od Ryoru a kombinuju to s jejich nativní stravou a pitím bilinných čajů a jsem v pohodě.

Venoušek...
23. března • 22:49

Isotrexin je fajn, ale bacha na sluníčko :-D Chytáte snadno barvu... RUDOU !

Verča
9. srpna • 15:15

Zkuste používat hydratační kosmetiku. Byla jsem u kosmetičky, ta mi pomocí jednoho přístoje zjitila, že se ke mě vůbec nehodí kosmetika pro mastnou pletˇ. Vysvětla mi to tak, že prý když hodně používám kosmetiku na mastnou pletˇ, tak pletˇ se mi hodně vysuší a jako obranou reakci má pletˇ začne více tvořit kožní maz a tak vzniká akné!!! Od té doby co používám hydratační kosmetiku tak mi akné zmizelo. Zkuste to taky!!!

Vašek
9. září • 17:43

Na střední škole jsem měl s akné problém. Někdy jsem se kvůli němu zůstal i doma. Už tady někdo zmínil isotrexin, ten mi fakt hodně pomohl. Sice smrdí jako kanagon:o)), ale tak rychlé a dobré výsledky jsem u ničeho jiného nezaznamenal.

Martinka
26. března • 18:34

ahojky. Před 14 dnama jsem začala chodit do solárka chodím tam jednou týdne někdy dvakrát tydně.. ...A udělalo se mě hrozné akné na obličeji dřív jsem akné nemela zkoro vubec. Poraď te mi prosím jak se ho zbavit...

Srandistka
25. března • 22:33

No tak co se týče Isotrexinu, taky ho mám, už asi tak půl roku a nevidím nějaké výrazné zlepšení...:( Každému samozřejmě zabírá něco jiného, ale mě Isotrexin zklamal a můj kožní mi snad už brzy předepíše něco nového. Mějte se, a pleti bez akné zdar!:D

Káča007
28. června • 21:51

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Nemáte někdo zkušenost s lasrem na akné? Chtěla bych vědět, jestli to opravdu pomáhá a odstraní to nechtěné jizvičky?! Předem děkuji za odpověď. :-)

Petr
5. června • 14:42

Isoxtrexin je pouze na lékařský předpis s dopletkem 145 kč. Je fakt, že mi to hodně pomáhá, přitom obsahuje stejnou látku jako zineryt či eryfluid po kterých jsem nějak výrazná efekt nezaznamebal,ale navíc obasuje izotretinoin. Vyzkoušel jsem už mnoho přípravků, ale tohle opravdu zabírá, doporučuju zajít k dermatologovi a ten Vám to napíše.

Merikaso
13. května • 21:56

Ahojda,akne je normalni vec a pro lecbu je opravdu super Kosmetika Green line konkretne Antibakterialni aktvini krem na uhry a pupínky. je lehce krycí a zároveň léčivý - doporučuji. Cena je do 80,-.

misulka
15. dubna • 13:38

ahoj me se plet zhorsi jen pred menstrulaci.rano a vecer pouzivam niveu young ale nejvic mi pomaha stridani pripravku.nedavno jsem si koupila tycinku gelovou takovou malou od clen an clear to se da na postizene misto a do 4 hodin pupinek zmizi ja si to teda davam na noc a opravdu jsem byla prijemne prekvapena ale efekt mi vydrzi pouze 3 tydny pote si na to ma plet zvykne a musim si koupit zase neco jineho.dale to hodne zalezi na make upu nejlepsi je nekam odjet kde nikdo nikde sirokodaleko neni a behat bez makeupu nenalicena:-)

Jirka
10. dubna • 20:12

Nejlepsi je chlast...

Janca:-)))))
11. března • 17:05

Souhlasím s Maciiii:)....Opravdu pomáhá,ale jde to poznat až po měsíci.A je fakt super!!!

Káča
3. března • 15:11

Maciiii:) : a jak dlouho ten Isotrexin používáš (nebo používala)..? :-)

Maciiii:)
20. února • 10:47

ISOTREXIN je fakt jednička! podlě mě je nej přípravek proti akné.Určitě Vám ho radím vyzkoušet! fakt moc pomáhá:))když si ho nanesete třeba poprvé na tvář okamžitě Vám sdtahne pory-sice ne uplne ale je to fakt znat!

kaacka
19. února • 18:49

Ahojky,
je asi fakt, že každý trpí na akné z jiného důvodu a podle toho mu zabírá, či nezabírá určitá léčba.
Teď mi je 30, dokonce už mám 1 dítě, na akné se léčím už tak od 14 let. A je pravda, že v té době se s vámi kožní nezabývala, jako je to dnes, protože pro generaci mých rodičů a prarodičů to bylo "normální a z toho vyrosteš". Škoda, že přípravky, jako jsou dnes nebyly tenkrát, třeba bych z toho už byla venku :-)
Na akné trpím stále. Nejprve jsem zkoušela různé zinkové masti, po letech, když to nezabíralo, tak antikoncepci. Konečně zabrala Diane35, po ní se mi pleť úplně vyčistila, dokonce jsem zhubla, ale měla jsem naprosto nesnesitelné depresivní stavy, takže jsem od ní upustila. Po dalších pokusech s antikoncepcí jsem zkoušela Zineryt. Po delší době (cca 2-3 roky)mě začal vadit a nepomáhal. Pak mě doktorka doporučila La roche Posay. Z prvu dobrý, ale po delší době mě přípravek (od této firmy) na stažení pórů začal vadit také.
Nakonec kvůli úplně něčemu jinému jsem zjistila, že mám problémy s játry a pleť se mi hodně zhoršila, musela jsem dlouho držet játrovo - žlučníkovou dietu, vyvarovat se úplně mastnému, tučnému a zacít pít bylinkové čajíčky a hodně pít vodu či minerálku a ejhle, nejenom zažívání, ale i pleť je daleko lepší....

Káča
11. února • 17:03

Souhlasíím s dannie.. :-)

dannie
11. února • 0:00

s cleanem clearem bez do pi..!nejvic sracky co znam i vichy a jim podobne...nejlepsi je jit za dermato lozkou a problem se vyresi...

Káča
26. ledna • 19:22

Renata: Isotrexin je gel na akné, seženež ho v lékárně.. :-) Používá se večer.

Renata
25. ledna • 14:47

Co je to prosím ten ISOTREXIN??,Děkuji.

Káča
20. ledna • 18:24

Janca: Ahojky, mě ten Isotrexin taky předepsala kožní, ale zatím nevím, jestli pomáhá, kdyby něco dám ti vědět.. :-) Ale možná, že je dobrý.. ;-)

Janca
14. ledna • 12:40

Ahojky,mohly by jste mi někdo říct,jak je to s tím isotrexinem?Opravdu pomíhá?

goody
7. ledna • 11:18

já pouzivam clean a clear !!

Káča
8. prosince • 20:57

Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevíte někdo jestli antibiotika: Augmentin 1g na akné pomáhá. Nemáte s ním někdo nějakou zkušenost nebo táák..? Předem díík za odpověď. :-)

sarka
9. listopadu • 10:31

ahojky, antikoncepce je super na akné, pokudn za něj mohou hormony, ale bacha, vysadíte ho a je to zas zpátky v horší podobě. co zabírá na akné, je B komplex, protože vitamín B je zodpovědný za pročištění pokožky. jo, a na zakrytí používám antibakteriální tyčinku, kryje a zároveň hojí

Kelly
12. října • 18:58

Je mi 15 let a mam akne pouzivam radu od nivei Young a moc mi pomaha radim zkuste to takzy!!!!!!

Evicka
29. června • 16:28

Me slunicko akne vylepsuje, takze nemohu souhlasit s tim, ze je opak pravdou, jak se pise v clanku!

masa
8. června • 14:17

Dobry den, je mi 33 mam za sebou 2 porody a akne porad nemizi.Jako nejucinějsí muzu doporucit chemicky piling.Je to v podstate kyselina ovocná, provadi se 3x za sebou jaro a podzim a vysledek je zarucen/tak na 1/2 roku.vrele doporucuji Jinak je to asi vnitrni problem , chce to zmenu zivotniho stylu. Mejte se fajn Misa

Nikca
18. května • 11:57

Mám středně těžké akné (je mi 16) a zatím všechny léky, jak na lokální použití, tak i antibiotika. Moje sebevědomí je stále menší a menší. Zbývají mi v podstatě 3 možnosti: antikoncepce- Dost se bojím, že po ní přiberu. Nemáte nějaké zkušenosti s Diane35? Nebo ještě lék Roaccutane.Ten se bere jako nejúspěštější. Má ale příšerné vedlejší účinky(neplodnost, deprese, bolesti-je to prostě driják). A nemáte někdo zkušenosti s LASEREM? Díky za odpovědi

Mer
1. února • 14:33

Mám akné už několit let, teď je mi 20.Nejvíce se mi osvědčilo občasné střídání přípravků, vyhovuje mi např. vše od Avonu, Nivea Young, na stažení pórů je skvělá jablečná maska od Freemana. Důležitý je taky make up, doporučuju řadu od Miss Sporty na problematickou pleť, Je tam make up, korektor i pudr ve třech odstínech a navíc to není vůbec drahé,make up okolo 100 Kč. Na jednotlivé podebrané místa používám také tea tree olej, nebo lokální přípravek od Clean an Clear s mechovou růží, Teď jsem si koupila v Yves Rocher masku s ananasem, uvidim co dokáže...

Petr
1. prosince • 2:11

Hi ja mam taky problemy s akne zkousel jsem radu leku jak na bazi antibiotik (Eryfluid) tak i Diferine (nebo jak se to pise) a dlouhodobe to nepomohlo na natibiotika si casem zvyknete a prestanou pusobit. Ted zacinam pouzivat Isotrexin (coz je z casti antibiotikum a z casti kyselina z vitaminu A) tak doufam ze bude mit nejaky valny efekt, ale myslim ze po vysazeni bude vse pri starem. No kdo vi.

simír
8. října • 15:16

mě hodně pomoh eryfluid.....mám sice akné hodně ale vzhled není to nejduležitější,hlavně se kvůli tomu nestresujte!!!!!

Gábina
2. října • 13:17

Od 14 let mě trápí akné.Brala jsem Diane 35(akné sice trochu zmizelo,ale zato jsem přibrala),pak jsem chodila ke kosmetičce na čištění pleti a teď mám jizvy.Vůbec to nedoporučuju.Jak se jich zbavím.Už dlouho používám korekční tyčinku clearskin od Avonu a dost mi to pomáhá.

laik
17. září • 15:32

Skus te žloutek vajickana 10min a uvidite!!Potom oplachnout vlaznou vodou.

Daniela
7. srpna • 15:03

Já trpím akné asi od třinácti. Kdysi mi lékařka napsala Eclaran, který mi vyléčil ty velké uzlovité projevy, ty už se mi nedělají, resp. jen výjimečně. Teď mám problém s neustále ucpanými póry na bradě, ale na to nic moc nepomáhá. Tak se snažím už jen zmírňovat následky - tj. pravidelně obličej čistím, krémy používám jen výjimečně, protože mi nikdy nic nezabralo. Co je ale vynikající, je vhodný makeup, který ty červené pupínky překryje - to doporučuji. Spousta lidí s akné se makeupu bojí, ale vhodně zvolený (já používám od Vichy) dokáže zas vrátit sebevědomý :-)

beton
26. července • 11:31

Jé holky závidím vám to, že výrobky z drogerky jsou u vás učinný...já vyzkoušel snad všechno..od Garnier Pure, Pure od L´Oreal, Normaderm od Vichy až po Zineryt, Isotrexin, Aknefugel a další..no prostě nic. Dělal jsem si i čaje z kopřiv na pročištění těla...nic. Pak jsem jedl Pangamin a ten mi docela pusu pročistil. Teď jsem dostal nějakej krém od kosmetičky s vysokým obsahem AHA kyselin a ten je výbornej. Opravdu, sice pleť vysušuje, ale to je součástí léčby. Měl jsem vždycky problémy s tím, že se mi ucpal pór a 14 dní se mi ty pupínky hojili! Trpím na to ještě dnes,ale je to o něco lepší. Nemám takový ty jizvy jako u horšího stádia akné, ale mám takový růžový flíčky po tom, když si to rozdrápu...fakt šílený. Ale je pravda, že je to hodně o psychice, já se vždycky deptal školou, po matuře jsem se zklidnil a dnes je to oněco lepší..jinak všem přeju hodně štěstí při boji s těma svi*ema:))) Ondra

David
16. července • 10:35

já používám isotrexin a taky mi pomáhá!Ale moje lékařka mi předepisuje ttc líh....ten je fakt dobrej...taky je dobrej aknefug nebo dalacin.A kdyz to mate fakt hodne tak se davaj prasky zvane Augmentin....a to mate do týdne pokoj...ale nejvetsi roli hraje psychika.

Dag
11. června • 14:37

Kirstenxx: Garnier jsem kdysi vyzkousela a je to hrozny! Po tydnu jsem mela plet, ktera je jinak hodne mastna, totalne vysusenou a citlivou na jakykoliv podnet. Vyzkousela jsem uz hodne kosmetiky na tyto problemy (je mi 30r) a moc jsem spokojena z kosmetikou SEBIUM z lekarny. Je sice drazsi ale opravdu ucinna, i kdyz az po 2 mesich pouzivani. Urcite to ma neco spolecneho i s hormony, protoze v polovine mesice u me dochazi ke zhorseni.

Veu
7. června • 17:32

Souhlasím s Kátou. Mlíko je zlo. Nerikam, ze je to pricinna. Kdyz k akne nekdo nema predpoklady tak proste nema. Pro ty mene stastne zbyva se hlidat a zjistit co kazdemu vadi. Treba me osobne ty mlecne vyrobky, prilis sladkeho a bile pecivo. Psychika je taky hodne dulezita.

Martin
15. května • 18:03

Isotrexin přesně jedině tohle mi pomohlo

Zaja
3. března • 9:48

Fiono, když už jsou následky, zkus zajít na kosmetiku, kde mají laser. Pokud nejsou jizvičky moc rozsáhlé, mohlo by to po několika sezeních pomoct. Alespoň u mé kamarádky to fungovalo. Hodně štěstí.

fiona
26. února • 16:08

a co s tim když už mam ty nasledky jako jizvičky a tak? ...to samo asi nezmizí,...že ne..

sabbath
24. února • 0:23

mně osobně pomáhá jitrocelová mast :-) V podstatě můžu říct , že se účinek projevil přes noc.. ( doporučuju - nabírejte jenom malé množství, páč se hodně špatně vstřebává a pak ( podle mě ) může ucpat póry. ) Dá sekoupit normálně v lékárně, stojí do 60ti kč , což je skoro zadarmo , takže - jestli ste toho vyzkoušeli už spoustu a už FAKT nevíte po čem sáhnout , zkuste to, celkem nic za to nedáte....... :-)

Jana Dvořáková
21. února • 15:48

Michelle: ty jsi lékař? Kam bych k tobě mohla zajít, aby ses mi podívala na zdraví? :-))
Hrozně miluju, když laik (tím více "ženská od vařečky") začne zpochybňovat a vyvracet lékařské výzkumy a poznatky, protože ona to přece ví líp.
Vylučování tuku přes kůži, protože je organismus zahleněný, je opravdu jeden z nějvětších hlodů, které jsem zatím slyšela. Nevadí, pokud se o něj podělím s kolegy na fakultě? Zcela jistě obsadí přední příčky v naší top ten :-))
Milé dámy, k věci, co se týká vlivu jídla na stav pokožky. Vědecky sice není globálně žádná obecná spojitost prokázána. Každý organismus je však jedinečný a také rozdílně reaguje na různé podněty, např. alergeny, které se hojně v jídle vyskytují. Zatímco někomu nebude vadit sníst kilogram čokolády, zato po jahodách nebo sýru jeho organismu nebude nejlépe, tak u někoho dalšího to může být přesně naopak. Je mnoho druhů alergických reakcí, ale třeba potíže s dechem už patří mezi ty vážnější. Většina prvotních reakcí se projeví právě na kůži a to formou svědění, pupínků či právě podporou akné. Ale jak už jsem psala, u každého jedince to bývá jinak a nikdy není jídlo příčinou vzniku akné.

Katka
19. února • 21:42

Z vlastni zkusenosti vim, ze mlecne vyrobky, predevsim jogurty a tvrdy, tucny syr (ementhal) napomahaji tvorbe akne. Je to o spravne strave, spravne cistote a dobrem psychickem stavu.

Kirstenxx
19. února • 11:37

Já osobně mám problémy s akném jen v onlasti T-zony! Hlavně na čele! Jinak mám vše pod kontrolou používám přípravky od Garniere a jde to vidět jak na mé plěti tak i na sebevědomí!!!
Všem mladým dívkám co mají smíšenou nebo mastnou pleť bych jej doporučovala! Je opravdu velice účinný, ale záleží na vás!

Jiřík
17. února • 23:25

Isotrexin je snad jediná vec, která funguje :)

Michelle
16. února • 20:05

Pro boba: mléčné výrobky ovlivňují nejen projevy akné, ale i celkové zahlenění organismu. Pokud je organismus zahleněn, tělo již nemá kudy odvádět přebytečný tuk a proto ho vylučuje přes kůži - formou pupínků, chcete-li akné.

Šárka
16. února • 19:17

Pro moulinku i ostatní:-) akné mě taky dost trápilo, kožní lékař vůbec nepomáhal, tak jsem zkoušela pořád různé přípravky sama a stejně nepomáhaly...až jsem jednou zkusila kosmetiku proti akné of firmy Green Line a nemůžu si stěžovat, je perfektní. Ale každému určitě vyhovuje něco jiného. Je tam zařazen čisticí gel, tonikum, hydratační krém a další. Já používám tyhle tři a fakt je to super. Tak doufám že někomu dalšímu to taky pomůže.

Monulinka
12. února • 22:49

Akné mě trápí již od 11let a nikdy mi nic na něj nepomáhalo.Ve 14 letech mi doktorka předepsala antikoncepci,ale bohužel špatnou. Tak jsem si asi po 2 letech nechala napsat DIANE 35 a akné na zádech mi úplně zmizelo a na obličeji se teké zlepšilo, ale jinak nadále přetrvává. Poradí mi někdo, co bych měla používat, nemůžu najít vhodnou kosmetiku, protože mám mastno-smíšenou pleť.

Dag
11. února • 19:13

Dostala jsem jednou antibiotika Doxibene, na neco uplne jineho a kdyz jsem si cetla navod tak tam bylo, ze jsou i na bakterie zpusobujici akne. Do mesice jsem mela tvar bez problemu a tento stav trva uz 3 mesice. Jinak mam dobrou zkusenost s kosmetikou z lekarny Sebium. Sice neni z nejlevnejsich, ale vubec nedrazdi, prave naopak zklidnuje zanety a zcervenani.

Bedárek
9. února • 15:47

Mno je mí teplw 15 let a aknem tlpím huž wod 11.Nejplw to byli takowý enom krupišky..ale pak to byli boule a pupínky.....Mno.....kožní mi dala laeseer.Selkem to pomáhá tag to si taký dopoluit=)))))

bob
3. února • 22:14

Zajímalo by mne proč jsou mléčné výrobky špatné na akné?

vondras
2. února • 17:50

Dobrý den, pro všechny, kteří se trápí.
V dnešní době není jednoduché zjestit z jakých důvodů se objeví akné na naší pleti. Mám dobré zkušenosti u různých věkových kategorií s kosmetikou od firmy ARTISTRY. Tato kosmetika obsahuje ucelené programy pro různý tip pleti, včetně aknózní pleti. Musím však souhlasit, že pouhá kosmetika, sic kvalitní, ještě neřeší samotný problém. Je důležité také zajistit prevenci zevnitř. Například přírodní potravinové doplňky od firmy Nutrilite, řeší nejenom akné ale i kožní ekzém, atopický ekzém a jiné kožní problémy. Chci také podotknou, že je potřeba vědět doopravdy,jakou máme pleť, protože i aknózní pleť může být suchá a dehydratovaná. Většina dívek a žen má v dnešní době pleť smíšenou - tj. mastná T-zóna a tváře suché- nemá tedy pleť mastnou. Ta potom potřebuje hydrataci a regeneraci. A ještě jedna rada, dodržování pitného režimu čistou nejlépe pitnou filtrovanou vodou, nebo kojeneckou vodou udělá divy. Lékařúm nevěřím, protože jsem měla velice špatné zkušenosti s ekzémem na rukách. Vyřešila jsem si tento problém změnou drogerie, pravidelnou péčí o pokožku a pravidelným příjmem čistých potravinových doplňků.

Zdenka
2. února • 17:14

Ivo, ráda bych vám poradila. Trápí mě to samé, už od 14 let...to je více jak 11 let. Jenže jde o to, že kožní vám dá léky na pleť, ale ten problém vzniká hluboko uvnitř organizmu. Jasně, že péče o pleť je potřebná, ale řešit to jen mazáním...to je jako zalepovat si náplastí puchýře, místo abyste udělala něco s botama. Hodně zdaru vám přeji. Jde o čištění organizmu, zkuste bylinky, čaje na pročištění..zajděte do bylinkářství, tam vám poradí. Lékaři jsou dobří, ale řeší jen následky a neodstraňují příčinu.

IVIK
31. ledna • 12:50

Já mam akné už od 14let a nic nezabýralo, dokonce jsem byla i u kožního, ale to bylo ještě horší. Pak jsem začala užívat Pramino (hormonální antikoncepci), protože je prý moc dobré na akné. Výsledky byly jen na zádech a pažích, obličej byl stále hrozný. Teď kdyz jsme se rozhodli pro miminko a já vysadila antikoncepci, se mi spravil i obličej a i když mám stále rozšířené póry a občas jemnou krupičku. Je to viditelná změna k lepšímu.

jitka
27. ledna • 16:04

Poprosím,jaký doktor může tyto přípravky předepisovat?Jen kožní lékař nebo i obvodní,děkuji Katka

ivana.t
27. ledna • 13:57

Syn měl plný obličej beďárků a pomohl mu Isotrexin (na předpis). Nejsem si však jistá, jestli ty pubertální beďárky a akné jsou jedno a totéž...

kojala
27. ledna • 13:23

pro ditu:
regalen a jiné podoné nakoupíš online, njlevněji jsem ho na šla na www.001shop.cz ,
ale moc bych tomu nevěřila.
čau

dita
27. ledna • 10:40

ahoj Kiri, ráda bych se zeptala, kde bych mohla tebou doporučený přípravek Regalen koupit??? díky! zkouším všechno možné již od svých 16 let (teď je mi 28) a pořád se nemohu boláků zbavit. O tomto preparátu jsem ještě neslyšela. Doufám, že se sem ještě vrátíš a poradíš.

Lenka
26. ledna • 20:06

Je mi 33let a až donedávna jsem obličej měla ve stavu, že by mi ho mohl leckterý puberťák závidět. Zkusila jsem tisíce "zaručených" postupů a jediné, co mi pomohlo,je poměrně přísná dieta s vyloučením cukru, bílého pečiva a omezení mléka a mléčných výrobků. K tomu čistící čaje z Nepálu a výsledek je naprosto ohromující.

ivu?
26. ledna • 17:10

diky

kiki
26. ledna • 16:58

ahoj,mne vicemene pomohlo vnitrni leceni (pripravek regalen - Regalen je bioinformační bylinný širokospektrální regenerační přípravek. Ovlivňuje především dráhu jater, žlučníku, žaludku, osrdečníku, tří zářičů. Je vhodný i pro diabetiky.
Použití:
Preventivně i při alergiích a ekzémech, lupénce, nečisté pleti, plísních v organismu, při astmatu, při zažívacích obtížích, nechutenství, funkčních poruchách žlučníku, při žlučových kamenech, nadýmání, stavech vyčerpanosti, světloplachosti, při parazitech ve střevech, při regeneraci jater onemocnění jako jsou žloutenky, mononukleózy apod., při problémech zažívacího traktu, způsobených různými druhy mikroorganismů, při bolestech vlasových kořínků a bolestech hlavy, které se vyskytují v oblasti ucha a vystřelují směrem ke krční páteři. Je vhodný pro regeneraci a výživu chrupavek. Vysoké detoxikační účinky přírodních látek lze využít pro odstranění jedů z těla a regeneraci buněk, ke snížení hladiny cholesterolu, pro podporu imunity, jako prevenci onkologických onemocnění a k celkové regeneraci organismu.vysledky jsou opravdu prekvapujici :-)

Iva
26. ledna • 16:41

Poradíte prosím,je mi 30 a stále mám Akné.Někdy dost ošklivé.
Moje lékařka mi na to dává Zineryt.Je to vlastně jako antibiotikum.To jediné zabírá(ne na dlouho)
na kožním mi řekli že to bývá i horší(asi mě to mělo uklidnit) a že to časem zmizí samo!Mám takzvanou T zónu a i spousty černých teček na tváři+ošklivé vřídky na nose a okolo a na čele.
Zatím snad selhalo úpně vše až na ten Zineryt.
podotýkám že když jako třeba ted v zimě si chci namazat obločej jakým koliv krémem tak po každém zatím vypadám tak že se mi ráno nechce mezi lidi.Antikoncepce na to taky zklamala.
Co mám dělat?

-Cindy-
26. ledna • 11:00

Bohužel lehkou formou akné se lékaři moc nezabývají a odmítnou vám léčbu, protože výše uvedené léky používají jen pro těžké formy.

BlaMa
25. ledna • 15:49

Akne je lecitelne, po celem svete se na lecbu uz nekolik let pouziva Accutane, u nas Roacutan. Vysledky jsou vyborne.

Doporučujeme

Články odjinud