Mýty o asistované reprodukci

5 komentářů

cleapatris
16. září • 8:41

Lidkatřiděti 3.10. 22:34 : Co je to za vymaštěnej názor?! S manželem toto zařízení také navštěvujeme, protože se nám to přirozenou cestou nedaří, je nám už přes třicet. Vy si asi myslíte, že tam lidé chodí z pohodlnosti nebo že jim to nejde čtvrt roku a už tam utíkají? Je vidět, že se opravdu otřete o spoďáry a už máte těh.test pozitivní. S tím "uhlídáním" spermií, čí je čí, je to velice důkladně zabezepečeno, nebo myslíte, že je to formou "švédských stolů",kdy tam muži nanosí v nádobce své sperma a pak přijde nějaká pacientka a namátkově vybírá, které si nechá zavést?...ach jo....

Kllea
19. listopadu • 18:53

Paní Lidka je asi ten typ ženy, o kterou se otřou trencle a je těhotná (že zdravím toho "vašeho"). Pro mnohé páry je IVF jedinou možností, jak zažít rodičovství a vše co s tím souvisí. Díky této "vymoženosti" máme s partnerem krásného zdravého syna a jsme za to velice vděční!!!

Roberta
5. října • 11:38

Lidkatřiděti: Možná být Vy sama v roli ženy, která nemůže přirozenou cestou otěhotnět, byl by Váš názor poněkud odlišný, než ten níže uvedený. Ona totiž beznaděj z neschopnosti počít své vlastní dítě poněkud otevírá obzory. A pokud by Váš životní partner byl z jakéhokoliv důvodu neplodný, bylo by dárcovské sperma jeho jediným způsobem, jak se svojí ženou "počít" dítě. Pokud by tedy ovšem nevyváděl, že je to nevěra. V takovém případě jste totiž oba odkázaní k trvalé bezdětnosti.

Květinka
5. října • 10:36

tak tohle co jste tu napsala mě fakt rozčílilo :( Nic o tom nevíte. Jaké vyhazování?????? nikde se nic "nevyhazuje". A jaká nevěra? Podle mě akorát plácáte nesmysly

Novotňásci
3. října • 22:34

A co etická stránka věci? Oplodní se více vajíček než je potřeba a co se stane se zbytkem dětí? Jednoduše se vyhodí - zavraždí? A další, když je vajíčko oplodněno spermií jiného muže než je manžel tak prakticky dochází k nevěře partnerů. Vašim chlapům by nevadilo vychovávat dítě, které není jejich? No nevím ten můj by vyváděl.
IVF je problematické z etického a morálního hlediska.

Doporučujeme

Články odjinud