Avokádo jíme v rodině rádi všichni - tedy i náš tříletý syn. Není třeba psát, jak ho upravujeme, to je zde již mnohokrát popsáno:). Já jsem avokádo dávala svému synovi již po prvním roce života rozmačkané, protože ho považuji za velmi zdravé. Jedl ho rád již jako miminko.
Mé dítě zbožňuje avokádo najemno rozstrouhané, česnek, sůl a trošku majolky, toto vše namazané na chlebíčkovou veku - může se po tom ujist
Vyborna vec jsou platky avokada (dobre uzraleho) se sojovou omackou. Mnam
Tak to vypadá, že mám doma přírodní úkaz - pětileté dítě, které by se po avokádu utlouklo :-)) Nejradši ho má rozmačkané vidličkou a promíchané s lučinou.
A nejlepsi je do omacky z rozmackaneho avokada s kysanou smetanou, cesnekem a soli namacet mexicke kukuricne cipsy, mnam!!
Ja ma silene rada posolene avokado na chlebu s maslem :)
Já mám recept z Francie s místním oblíbeným dresingem, tzv. vinaigrettou: Avokádo rozřízněte na půlky, vyjměte pecku, do dolíčku dejte 2-3 lžičky zálivky. Vydlabávejte a přikusujte pečivo. Vinaigretta: dobře promíchejte 1 díl octa, 2 díly oleje, sůl, pepř, hořčice a dle chuti drcený česnek. A jinak rozmačkané osolené avokádo s pečivem je fakt mňamka... Jen by to mohlo stát míň, viďte?
Avokádo, které je dobře uzrálé (tj.již změklé)nakrájíme na plátky, ty posolíme a případně trochu popepříme. Chutná to výborně. Pokud se avokádo jí nedozralé a bez ochucení tak se nelze divit, že to nechutná. Způsobu přípravy je pochopitelně více, např. lze jíst i osmažené atd.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.