Na duhové vlně

Na duhové vlně

Do České republiky se v prosinci přižene duhová vlna, která barvami rozzáří celé hlavního město a otřese všemi obchody v základech. 2. prosince bude v centru Prahy otevřen nový concept store, který dá všedním nákupům zcela jiný rozměr.

Vizualizace obchodu

66 GALLERY CONCEPT STORE PRAGUE je u nás jediný concept store svého druhu a ohromí (ne)jen opravdové labužníky. Hlavním atributem nabízeného sortimentu je kromě barev i originalita. Nevšední concept store boří zažité mýty o pokladu na konci duhy. Nyní ho totiž najdete hned na jejím začátku v Konviktské ulici číslo 30.

V nadčasově řešeném interiéru plném barev najdete kousky, které mají styl, vyznávají moderní design a sledují nové proudy ve světě módy, designu i techniky. Najdete zde vše od módy přes hodinky, zápisníky, různé doplňky a vychytávky. Můžete se vyladit do barev duhy nebo se držet jen své oblíbené barvy. Nabídka se bude dynamicky proměňovat, abyste byli stále o krok napřed a při své návštěvě našli vždy něco nového.

Kromě legendárních designových botasek, tu najdete produkty značek Aiaiai, Apple, Ice-Watch, Koh-i-noor, Moleskine, Nooka, Victorinox , Wesc, Happy Socks a další.

Vizualizace obchodu

Multibarevný concept store, ale není jen o nakupování. Je multifunkčním prostorem, který široké veřejnosti rozšíří i umělecké obzory a bude se pravidelně proměňovat ve skutečnou galerii, kde se budou konat vernisáže, poznáte díla známých i nadějných českých umělců a čekají vás také velmi netradiční projekty, jako třeba výstava kol.

Ujíždějte na duhové vlně v Praze a nechte se inspirovat k nákupům originálních dárků pro vás nebo vaše blízké.



ČTĚTE TAKÉ:
Krásky se srdcem na dlani!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud