Na Hrabala do Divadla Bez zábradlí

Na Hrabala do Divadla Bez zábradlí

Divadlo Bez zábradlí uvede jako svou první premiéru v sezóně 2001/2002 komedii Bambini di Praga. Humorný i dojemný příběh pojišňovacích agentů prodávajících iluze.

Na Hrabala do Divadla Bez zábradlí

Divadlo Bez zábradlí uvede jako svou první premiéru v sezóně 2001/2002 komedii Bambini di Praga. Humorný i dojemný příběh pojišňovacích agentů prodávajících iluze je po Hlučné samotě druhou hrabalovskou inscenací Divadla Bez zábradlí. Režie se ujal režisér Ladislav Smoček, který v tomto divadle režíruje vůbec poprvé. Tisková konference se konala v autorově " hlavním stanu", v restauraci U tygra, kam si také herci chodí před premiérou pro "požehnání". Ve hře, komponované metodou filmových střihů, ožívá typicky hrabalovský svět pábitelů posedlých vyprávěním a vonících člověčinou. A tak se můžete těšit na skvělé herecké výkony  Karla Heřmánka, Zdenka Žáka, Rudolfa Hrušínského, Josefa Cardy, Jiřího Knota, Jany Sulcové, Jitky Schneiderové, Jiřího Krytináře  a dalších. 

I. premiéra je naplánována na 18. prosince, II. premiéra na 19. prosince 2001, reprízy na 30.12. 2001, 10.1., 19.1., 23.1.2002.

Autor: redakce

Doporučujeme

Články odjinud