Na hubnutí nemá rychlost v jídle žádný vliv

5 komentářů

verunecek
16. dubna • 20:19

Napíšu vám svůj vztah k dietám:)Po porodu mi zůstalo 12kg nahoře,faldy snad všude,chodila jsem se synem plavat a neuvěřitelně se za sebe styděla,celkové plavky nic neschovaly a ještě ty zrcadla co byly na každém kroku mi sebevědomí nedodávaly.Dietu jsem zkoušela jednu za druhou,ale při každé se mi něco přihodilo-únava,stres,hlad,podrážděnost!Cvičila jsem denně a výsledek?Téměř nulový:(Už jsem byla bezradná a náhodou jsem na netu našla odborné poradenství ,které bylo zdarma ,no co zkusila jsem to když to bylo ZADARMO a vyšlo to:)Chodím plavat ve dvoudílných plavkách:)Zajímá vás to?Pošlete mi mail Venikwe@volny.cz

ewvita
16. dubna • 16:51

Tohle jsem si myslela už dávno, že je to blbost!! Minimálně 15 min. na jídlo u mě nikdy nehrozilo! Už vidím, jak se s krajícem chleba, budu smolit 20 min. a v puse si ho převalovat do úplné vodnatosti! Ani oběd jsem nejedla tak pomalu.. Jídlo jsem snědla svým normálním tempem a přeci jen jsem hubla.. Když jí člověk zdravě, nepřejídá se, není co řešit.

Clare
9. dubna • 13:29

No myslím si, že je to dost individuální. Někdo při pomalém jezení dospěje do stádia, kdy si řekne už nemůžu a někdo zase sní to, co najde na talíři. Proto jsem zastáncem toho, že je lepší menší porce!!! Den začít plnohodnotonou snídaní, např. celozrnné cereálie s jogurtem, které doají tělu potřebnou energii a vlákninu a dále si porce prostě rozfázovat. Hlavně nehladovět, ale ani se nepřejídat!!!

Durga
6. dubna • 21:03

Nesouhlasím. Jiní odborníci doporučují pomalu jíst a pořádně žvýkat hlavně proto, aby se dřív dostavil pocit nasycení. Pokud se to u někoho takto projevuje - dostaví se pocit sytosti a on nedojí, vede to opravdu k hubnutí, protože člověk toho sní méně. Jiný problém je, že v případě řady lidí, vychovávaných od malička k dojídání to nepomůže, protože se přemohou a dojedí vše, co je na talíři. Takže například pokud sním před obědem jablko, má to přesně stejný efekt jako pomalé jídlo - na někoho ano, na někoho ne.

Olalaa
5. dubna • 9:34

zaručená dieta, jíst poloviční porce jídel na které jste zvyklí, k jidlu pít ananasový 100% juice, behem cvicení pít vodu s chemicky neosetreným citronem - krátka žádné koncentráty, ale vyštavit plod citronu a vecer jsi dat jablko nebo dve.

Doporučujeme

Články odjinud