Na Langmajera přijdou diváci v pyžamu

Na Langmajera přijdou diváci v pyžamu

Kuriózním způsobem přijdou někteří diváci Divadla Palace oslavit třístou reprízu představení A do pyžam! Představení s tímto úctyhodným pořadovým číslem hodlají zpestřit tím, že na představení přijdou stylově. V pyžamech!

S tímto nápadem přišla parta recesistů, která chce herce pozdravit v nočních košilích a natáčkách.

„Když jsem se o této pyžamové akci dozvěděl, tak jsem si hned představil to pruhované obecenstvo. Přijde mi to hodně vtipné a slíbil jsem té povedené partičce, že jim osobně o přestávce uvařím kávu“, říká pobaveně ředitel divadla Alexej Pyško. V Divadle Palace, které svou kapacitou nepatří zrovna k nejmenším, by v takovém případě zřejmě diváci vytvořili český rekord. To potvrzuje i prezident pelhřimovské Agentury Dobrý den. „Divadelní diváci v pyžamech tu ještě nebyli“ říká s úsměvem arbitr českých rekordů Miroslav Marek.

Brilantní divadelní komedie A do pyžam! bude mít na prknech Divadla Palace třístou reprízu právě 20. září. Představení, ve kterém exceluje například Jiří Langmajer, Kateřina Hrachovcová-Herčíková nebo David Suchařípa, dosáhlo tohoto počtu repríz právě díky hvězdnému obsazení a mistrné režii Petra Hrušky. Ten se této francouzské komedie zhostil způsobem, který by autora Marca Camolettiho jistě potěšil. Určitě by byl potěšen i tím, že to v Divadle Palace bude vypadat jako v jedné velké ložnici.

ČTĚTE TAKÉ:
Nespavost v deseti bodech


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud