Na mole už mě moc neuvidíte, vyhrožuje Tereza Maxová

Na mole už mě moc neuvidíte, vyhrožuje Tereza Maxová

Jedna z našich nejúspěšnějších topmodelek Tereza Maxová (39) se rozhodla, že je čas pomalu, ale jistě odejít z modelingového světa a přenechat ho mladším dívkám.

Je maminkou na plný úvazek a zaměstnává ji její nadace. V rámci té teď uspořádala každoroční módní přehlídku Fashion For Kids.

Ke spolupráci si přizvala další slavné tváře, topmodelky Danielu Peštovou a Pavlínu Němcovou.

Všechny se objevily na mole a předvedly modely slavného italského návrháře Francesca Scognamiglia, který navrhuje kostýmy pro Madonnu či Lady Gaga.

"Abych šla přehlídku, byl vlastně nápad Daniely. Přišla za mnou, že půjde. Tak jsem řekla, když ty, já také," svěřila Tereza s úsměvem, co ji přimělo se po dlouhé době ukázat na mole.

"Ona přehlídky chodí opravdu jen velmi výjimečně, což máme společné. O to víc mě to potěšilo a moc si toho vážím. Je fajn, když to není jen o tom, jaké budu mít večer šaty a jaký budu mít make-up," tvrdí patronka Nadace Terezy Maxové.

Původně se měla dostavit ještě širší plejáda známých hostů. Na poslední chvíli jim do toho ale něco přišlo.

"Omluvila se například Pavlína Pořízková, protože je v USA na Den díkůvzdání. Eva Herzigová je zase ve vysokém stupni těhotenství a zazpívat měl přijet Julian Lennon, ale na 24. listopadu už měl naplánovanou výstavu. Časově všechno skloubit je na celé akci to nejtěžší," tvrdí patronka.

I tak nakonec Tereza vybrala na svou nadaci celkem 6 291 000 korun. Ty budou použity na pomoc opuštěným a znevýhodněným dětem.

"Pozvání přijali například tenisté Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová, hokejisté Martin Ručinský a Petr Nedvěd nebo fotbalisté Bony Wilfried a Leonard Kweuke, kteří se nově stali posilami `charitativní ligy`," pochválila si nakonec Maxová výběr hostů.





ČTĚTE TAKÉ:
Jak kombinovat legíny!







STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud