Na potápějícím se Dallasu zůstal jen Travolta

Nejsou lidi. Postesknutí, jímž mnozí omlouvají neschopnost dostát závazkům či uskutečnit pečlivě naplánované záměry, se stalo nepříjemnou realitou i pro amerického režiséra Gurindera Chadhu. Přímo před očima se mu totiž rozplývá úmysl připravit filmovou verzi kultovního televizního seriálu Dallas.

Přestože přislíbili účast na tomto projektu., opouští ho jeden herec za druhým. Jako první odstoupila už v srpnu Jennifer Lopezová, která měla ztělesnit texaskou krásku Sue Ellen. Také jednání s Meg Ryanovou, jež ji měla nahradit, zcela ztroskotala. Luke Wilson, jenž se měl představit jako dobrák Bobby Ewing, si to rovněž rozmyslel. Stejně jako Shirley MacLaineová, na niž čekala role oblíbené Miss Ellie.

Palubu Dallasu tak neopustil pouze John Travolta, jenž se zatím nedokáže zříci úlohy intrikánského J. R. Ewinga. Gurinder Chadha, jenž je mimo jiné podepsán pod romantickou komedií Blafuj jako Beckham a Moje velká indická svatba, však odmítá hodit flintu do žita a věří, že se projekt podaří uskutečnit. Navzdory tomu, že se dostal kvůli tvůrčím rozdílům do ostrého sporu s kolegou režisérem Robertem Luketicem (Příšerná tchyně), který zcela rezignoval na další spolupráci. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud