Na výběr bazénu je teď nejvhodnější čas

11 komentářů

gomanek
7. července • 10:22

Na jižní Moravě mohu doporučit tohoto dodavatele bazénů.

Apinka
4. června • 14:59

většinou si chce každý vykopat díru sám. Pozve souseda bagristu a ten mu to vykope za pivko :-). takže nač platit velkou sumu za externí firmu? Každopádně by Vám měla prodejna poskytnout alespoň kontakt na firmu, která vykopání a vybetonování provádí.

misschka77
3. května • 8:54

ahojík,,nemáte někdo prosím zkušenoti se slanou vodou v bazéně,,dcera je ekzematička,,,tak chlor není nic moc..koupili jsme Jadranskou sůl,,tak letos poprvé naslano....uvidíme co to udělá..jak ekzém tak bazén..:o).

kotebodie
30. dubna • 14:27

to je sice hezké, že mají tyto firmy široký sortiment bazénů v nabídce, ale to už se nepochlubí, že k tomu sortimentu nejsou doplňující služby jako vykopání jámy na bazén, zabetonování prostě nic. Oni bazén akorát vyrobí, dovezou a maximálně usadí a poradí s chemií (za velmi "slušné" ceny) Ale to ostatní si člověk musí všechno zařídit a oběhat sám. A navíc teda jednání Mountfieldu škoda mluvit. loni jsme se byli informovat a objednat u nich bazén, do dneška nikdo nebyl schopný zavolat. No nevadí bazén už máme od jiné firmy, ale stejně jsme si museli 90% zařídit sami.

milenaon
29. dubna • 20:07

mi máme bazén gumoví už přes 7 rpků a řádíme v něm i mi dosělí a děti vůbec nikomu nevadí že je 90 hloubka

ovčí.babička
29. dubna • 19:39

cože? gumové bazény nemají dospělí ani po kolena? Co je to za blbost?! Zrovna včera jsme koupili v Hornbachu takový gumový s průměrem téměř 5 m a výškou přes 1,2m... Je i s filtrací,schůdkama,vrchní plachtou i spodní pod bazénem a ještě nějaké příslušenství. Stál 7500Kč-super cena!!!

diblinda
29. dubna • 19:07

my máme zapuštěný se solárkem, letos jsme ho zakryli a koupeme se už od 9. dubna

eva369
29. dubna • 15:56

My máme klasický bazén - murovaný a nad ten nie je. Teraz mám na mysli čistenie. My ho vypustíme a očistíme. Naši susedia si kúpili bazén s 50 %zľavou a až teraz pochopili prečo. Nedá sa vypustiť úplne a vyčistiť. Našťastie používajú slanú vodu, tak nie je veľa vodného kameňa. Ale špina je.
Bolo by dobre, kedy sa písalo aj o problémoch spojených s týmito bazénmi.

Apinka
29. dubna • 13:30

. Máme bazének druhým rokem a je to fakt super věc i když člověk na to musí déle šetřit. Kdo je z Ostravy, mohu doporučit firmu BAZENI CZ s.r.o. jsou fakt super i servis je super...známí mají bazén u mounfieldu a byla to pry hruza. Na zacatku miliusi a pak nic moc...tak jenom tak, kdyby se nekdo nechal zlákat článkem :-)

Holik
29. dubna • 13:19

my jsme si bazén pořídili před 2 lety, máme zapuštěný, už se moc těším až se zase začneme koupat, syn bude ve svém živlu :o)

monak
29. dubna • 12:57

krásné, jen mít peníze. máme momentálně byt v paneláku, komplet po rekonstrukci, ale dokud platíme půjčku na byt, baráček je zatím jen snem...

Doporučujeme

Články odjinud