Na ženě vzplály šortky, v kapse se jí vznítily záhadné kamínky

Na ženě vzplály šortky, v kapse se jí vznítily záhadné kamínky

Lyn Hiner (43) si během výletu na pláž dala do kapsy u kalhot pár zajímavě vypadajících kamínků. Plážové poklady se později vzňaly a způsobily jí těžké popáleniny. Záhadný požár teď zkoumají úřady.

Lyn si dala do kapes kamínky, které jí donesly její děti, protože se jim líbily. Přibližně hodinu po návratu domů se však kamínky v kapse prudce vznítily.

Na místo přivolaní záchranáři později popsali scénu reportérům listu Orange County Register takto: "Žena se snažila uhasit plameny tím, že padla na zem a válela se po podlaze. Oheň tím však neudusila. Pomoci se snažil i její muž, který utrpěl na rukách popáleniny druhého stupně, když se z ženy pokoušel šortky stáhnout.

Kamínky popsali jako malé, přibližně velikosti malého karbanátku, hladké a oranžovo-zelené. Nakonec vypadly z šortek a dále hořely na podlaze a plnily dům kouřem."

Pak se manželu Richardovi podařilo manželku z kalhot vysvléknout. Když dorazili hasiči, už ji venku sprchoval. Lyn utrpěla na pravé noze popáleniny druhého a třetího stupně od stehna až ke kolenu.

Kapitán Stone, který velel zásahu, dodal: "Mluvil jsem s paramedikem, který se o ni staral. Ten mi řekl, že se o oblast kolem pláže stará již sedmadvacet let, ale nikdy nic podobného neviděl. Když je medici převáželi do nemocnice, kamínky ještě pořád doutnaly."

Záhadné oblázky byly poslány na analýzu. Předběžné testy vykázaly přítomnost fosforu, ale na konečnou zprávu se dále čeká.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Padesátnice svedla teenagera, souložili v autě před chrámem Páně

ČTĚTE TAKÉ:
Pořád se mi líbí ženy, přiznává těhotná Anna Paquin

Doporučujeme

Články odjinud