Načerpejte atmosféru tradičních Vánoc na holešovickém Výstavišti

Načerpejte atmosféru tradičních Vánoc na holešovickém Výstavišti

Tradiční vánoční trhy s bohatým doprovodným programem se konají na Výstavišti Praha – Holešovice od 10. do 19. prosince, denně mezi 10:00 a 18:00. Do 12. prosince vánoční atmosféru dotvoří také Hrnčířské a řemeslné trhy.

Na celkové ploše 3.600 m2 představí několik stovek tuzemských i zahraničních vystavovatelů širokou paletu spotřebního zboží a vánočního sortimentu, ze kterého návštěvnici budou moci načerpat inspiraci pro výběr vánočních dárků nebo rovnou pro své blízké nakoupit dárky pod stromeček. Chybět samozřejmě nebudou ani dekorační předměty pro vánoční výzdobu, které si bude možné vybrat přímo u výrobců tradičních vánočních ozdob. Na Hrnčířských a řemeslných trzích bude opět k vidění bohatý výběr ručně vyrobeného zboží, které budou návštěvníci moci nejen nakupovat, ale také shlédnout ukázky jeho výroby.

Chybět samozřejmě nemůže možnost příjemného posezení s občerstvením, horký punč na zahřátí a pro pobavení a navození té pravé vánoční nálady bohatý doprovodný program, v rámci něhož se od pátku do neděle představí mimo jiné dětské pěvecké a taneční soubory, baletní školy... Předškolní děti vystoupí v pásmu Z pohádky do pohádky, v pásmu Kouzlo Vánoc se pak představí děti školou povinné, zájmové kroužky, sbory a sólisté, ale i soubory např. s irským tancem.

V neposlední řadě dojde v rámci doprovodného programu k předání dárků dětem z Domova Sulická (domov pro osoby se zdravotním postižením). Finanční prostředky na zpříjemnění svátků dětem s mentálním handicapem byly získány z charitativní sbírky mezi zaměstnanci Incheby Praha.

K nákupům, získání inspirace a načerpání sváteční nálady zve pořadatel, Incheba Expo Praha. Vstupné je 25 Kč (platí pro 3 vstupy), pro děti do 15 let zdarma. Přijďte načerpat atmosféru tradičních Vánoc, kterou v obchodních centrech nenaleznete!

Abbasová oslňuje v zesvětlených vlasech, s Kocábem si buduje hnízdečko lásky


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud