Naďa (32): V sexu mám velké nároky. Muži mě za to nesnášejí!

Naďa (32): V sexu mám velké nároky. Muži mě za to nesnášejí!

Říká se, že chlapi mají rádi v posteli sebejisté ženy, které vědí, co chtějí, a umějí si o to říct. Když to slyším, musím se smát. Nebo možná spíš brečet. Přesně taková jsem – a v mé posteli je kvůli tomu dlouhodobě spíš prázdno. Sebevědomých žen se chlapi bojí, a v sexu obzvlášť. Taková je moje zkušenost.

1. V sexu mám velké nároky. A to se chlapům nelíbí.

Vždycky jsem byla sexuálně docela náruživá. Někdy kolem třinácti čtrnácti let jsem objevila kouzlo masturbace a během puberty jsem se naučila své tělo dokonale znát. Takže když v osmnácti přišlo první milování s klukem, dokázala jsem ho vést tak, že jsem i já prožila orgasmus – což je při „poprvé“ u holky spíše výjimka. Pak jsme spolu ještě několik měsíců chodili, ale byla to klasická středoškolská láska, která nevydržela přechod na vysokou školu a časté odloučení.

Přestěhovala jsem se do Prahy a za těch sedm let, co tu bydlím, jsem měla několik desítek partnerů – u zhruba dvacátého jsem si to přestala pamatovat. Je mi jasné, že spousta lidí by mě odsoudila, ale to mi připadá dost jako pokrytectví. Doby, kdy ženy měly za život tři čtyři sexuální partnery, jsou dávno pryč!

  • Jak se vyvíjel Nadin příběh dál, se dozvíte v následujících kapitolách... Pokud jste netrpěliví a chcete znát rychle konec, můžete část příběhu přeskočit. Z boxíku zvolte rovnou třetí kapitolu a prostřední část textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete příběh přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Pokračování 2 / 3

2. Nejsem nymfomanka, jen si chci milování užít naplno!

Rozhodně se nepovažuji za nymfomanku, jak mi někteří zhrzení milenci předhazují. Nejsem na sexu závislá, upřednostňuji kvalitu nad kvantitou. A v tom je asi ten problém. Chlapi mají obrovské ego, které stojí na velmi křehkých základech. Ani jeden si není ochotný připustit, že by snad nebyl dobrý milenec. Pokud mužskému naznačíte, že něco nedělá dobře, urazí se a nic s ním nehne.

Všechny mé vztahy měly takřka stejný průběh: Seznámení, několik rande typu večeře, kino, výlet do přírody, společné sportování. Pak první pozvání domů a první sex. Poprvé to nikdy není dokonalé, protože se dvojice navzájem nezná a teprve zjišťuje, co se druhému líbí. To je v pořádku. Nechápu ale, proč si tedy hned při prvním milování tato důležitá fakta nesdělit? Prostě na rovinu vysvětlí, co se mi líbí. Nemám problém najít slova, přestože se neuchyluji k nějakým vulgarismům, muži to zkrátka nevydýchávají!

Totéž pak očekávám od chlapa. Při počtu partnerů, které jsem měla, můžu myslím celkem zasvěceně říct, že se snad nenajdou dva, na které by fungovaly úplně stejné fígle, techniky a doteky. A proto se nestydím zeptat, jak to má rád, co přesně chce, včetně detailů. Nestačí říct, jestli rychleji, nebo pomaleji!

Pokračování 3 / 3

3. Nejsem nymfomanka, jen si chci milování užít naplno!

Bohužel chlapi jsou zvláštní. Navenek dělají ramena, s kamarády u piva rozebírají porno do nejmenších podrobností, ale pak se stydí v posteli před vlastní přítelkyní a nejsou schopni použít jiný výraz než „tam dole“. Jak se potom máme domluvit tak, abychom si oba milování užili na sto procent?

Pokaždé to zkouším znovu a znovu. Prvně to naznačuji neverbálně. Když to není úplně ono, přidám slovní komentář – od jemných narážek až po polopatické vysvětlení. Ale milenci si většinou jedou svoje naučené praktiky, které se jim kdysi někde osvědčily, a vůbec nevnímají.

Vím, že jsem možná drsná, ale mně vadí to sobectví, které v mužích je. Ano, oni si myslí, že se snaží partnerku uspokojit, ale ve skutečnosti vůbec nenaslouchají tomu, co potřebuje. Mají za to, že pokud se to líbí jim, musí být spokojená i ona. Jsem příliš náročná, když se snažím jim ukázat, že to tak vždy nemusí být?

Poslední dobou začínám být ze všeho trochu nešťastná. Chtěla bych stálý vztah, s milujícím a milovaným partnerem, jenže sex to vždycky dřív či později zkazí. Jakmile se s chlapem několikrát vyspím a milování není takové, jak bych si představovala, ztrácím k němu úctu, není už pro mě přitažlivý, přestanu být zamilovaná. Musela bych asi potkat někoho, kdo by mě hned napoprvé naprosto ohromil a dopřál mi ten pocit, že jsou naše těla pro sebe stvořená. A to se zatím nestalo.

Naďa, 32 let

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud