Naďa Konvalinková: Zhubla sedm kilo a našla si milence?!

Naďa Konvalinková: Zhubla sedm kilo a našla si milence?!

Před lety nejkrásnější česká naivka Naďa Konvalinková oslavila v dubnu šedesátiny. Zhubla o sedm kilo a hned se vyrojily spekulace, že si našla milence.

"Moje sestra, která má bujnou fantazii, řekla bulváru, že mám milence. A novináři jejím slovům nalítli. A patří jim to," řekla věčně usměvavá herečka, která jako Květuška ve filmu Adéla ještě nevečeřela zamotala hlavy statisícům mužů.

Opilý Kaiser jí nesmí přes práh A ona se tehdy zbláznila do herce Oldřicha Kaisera (dnes 55). Vdala se, pořídila si s ním dceru Karolinu. I když je teď už šest let rozvedená, nikdy na něj nezanevřela. Navíc stále bydlí ve stejném domě, sice každý v jiném bytě, ale přátelsky se dál stýkají. Ovšem Kaiser nesmí být opilý, to prý nemůže přejít přes její práh.

Dnes už Naďa díky své korpulentní postavě hraje komické role nebo také babičky.

"Hrála jsem už několik babiček. V pořadu ČT Hřiště si dokonce zahraji prababičku," prozradila Naďa Konvalinková, která se teď mučí dietami, aby přece jen pár kilo ještě shodila.

Její nejnovější role babičky bude k vidění v připravovaném seriálu ostravské televize nazvaném 4teens a odehrávajícím se v prostředí gymnázia.

"Mezi studenty jsem vysloveně omládla. Nelitovala jsem těch dlouhých cest do Ostravy, protože jsem vždycky přijela do velmi příjemného prostředí," dodala Konvalinková.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová: I přes vysoký stupeň těhotenství plánuje oslavu v casinu!

Doporučujeme

Články odjinud