Nadace Kapka naděje je tu pro vaše děti

11 komentářů

Patrik
11. července • 21:39

muzemevsichni.webnode.cz

muzemevsichni
7. března • 3:02

Souhlasím s Radkou, to co dělá Vendula Svobodová je obdivuhodné a krásné. Já sám a "moji" hráči jsou také pravidelnými dárci příspěvků (3.000,-Kč částek)této nadaci. Nadací je spousta, ale myslím že Kapka naděje plní své poslání správně. Pokud se chcete k nám připojit a dozvědět se více o tom jak se dá pravidelně vydělávat na matematice koukněte na muzeme-vsichni.blog.cz, přeji příjemný den.

muzemevsichni
9. října • 11:14

Souhlasím s Radkou, to co dělá Vendula Svobodová je obdivuhodné a krásné. Já sám a "moji" hráči jsou také pravidelnými dárci příspěvků (3.000,-Kč částek)této nadaci. Nadací je spousta, ale myslím že Kapka naděje plní své poslání správně. Pokud se chcete k nám připojit a dozvědět se více o tom jak se dá pravidelně vydělávat na matematice koukněte na muzemevsichni.blog.cz, přeji příjemný den, Patrik

Radka
1. května • 15:45

To co dělá pí Svobodová je obdivuhodné a krásné.
Ale proč sem píšu to co sem dal :michael pro pomoc africkým dětem je prosím podvod.Nikdo mu na to v dobré víře pomoci neskočte.Jedná se o platbu na on line hru Bitefight.cz a jediný prospěch bude mít pouze on.Proti tomuto hráči budou učiněny patřičné kroky

snad
1. května • 15:41

to michael jsi pěkná hyena. Ty snad ani nejseš člověk, když zneužiješ svou zprávu k vlastnímu obohacení a to tak aby ti na tvůj účet v online hře přišlo pár kamenů k hraní či něco jiného. Tvé podvodné zprávy jsou na hodně místech a opravdu se pohybuješ na tenké hraně zákona.

michael
13. dubna • 11:29

prispejte na nadaci pro pomoc africkym detem poslete GO 21908951 na číslo 9030950 cena jedne sms je 10Kč..děkujeme

dobrovolnamagdalena@
9. června • 19:28

Dobrý den, velice si vážím práce paní Svobodové, neboť se mne bezprostředně týká. Na nadační fond Kapka naděje přispívám, přiznám se, až od doby, kdy onemocněl můj syn a prodělali jsme jak chemoterapie, tak následně i megachemoterapii s trancplantací kostní dřeně. Dnes se na Vás obracím s opačným problémem - sháním finanční prostředky na léčbu svého syna. Po transplantaci kostní dřeně byl můj syn rok a půl v pořádku, dokonce nastoupil do první třídy, ale bohužel letos v lednu se nám onemocnění vrátilo, opět jsme podstoupily velice intenzivní chemoterapie, které už ale nezabraly. Dozvěděla jsem se o institutu ve Stutgartu, kde mi poskytly léky a naději pro uzdravení mého syna. Teď čekáme na přešetření, které proběhne kolem poloviny července, doufám, že výsledky budou příznivé a budu muset koupit další léky, na které bohužel nevím, kde seženu finance. Prosím, poraďte, je to naděje pro spoustu dalších dětí.Děkuji Dobrovolná

kAJLIN
10. dubna • 17:00

mYSLIM SI ŽE v.sVOBODOVÁ JE ÚŽASNÁ.....

Šárka
8. ledna • 19:00

Váš článek mě velice zaujal.Moc ráda bych pomáhala někomu kdo to potřebuje.Nejsem sice plnoleta,ale rozhodnuta pomahat dětem jak jen to pujde.Chtěla jsem se zeptat:Máte nějaké konto kam mohu posílat nějakou částku na pomoc těmto dětem?A jestli ano mohly byste mi to poslat na muj mail?Mail:sarik01@atlas.cz
Dekuji Šárka:0)

20. března • 15:04

Moznost transplantace pupecnikove krve je vyborna, a nerozumim tomu, proc se neprovadi plosne, pri kazdem porodu.Velky problem s pupecnikovou krvi je v tom, ze staci na transplantaci pouze pro male dite.
Kdyz jsem se o Klarce dozvedela , byla jsem bezmocna , vztekla ,vydesena , a smutna. Pak jsem sla na pravidelny odber krve/ jsem darce /, a napadla me prajednoducha vec. Proc uz davno nejsem prihlasena k odberu kostni drene ? Penize mi neprebyvaji, ale treba mam neco mnohem cennejsiho .
Jedna velmi vzdalena pribuzna Vendulky , co se tak trochu stydi, ze ji to napadlo az po tragickem onemocneni male Klarky .

Lenka
17. března • 21:45

Jsem moc ráda, že se o možnosti darovat pupečníkovou krev dozvídá stále více žen. Věděla jsem o této možnosti, už před pěti léty, když se měla narodit moje dcera, ale tehdy to byla věc nová a informací bylo velmi málo. Myslím si, že darování krve při porodu je to nejmenší, co může žena udělat. Budu-li těhotná, nezaváhám.

Doporučujeme

Články odjinud