Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem

31. 7. 2017
Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem
Když hermelín naložíte, proměníte lahodný sýr v báječnou pochoutku ať už k pivu nebo vínu. Máte ho spojený především s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce uděláte i doma.

Výhodou nakládaného hermelínu je to, že v lednici vydrží i několik týdnů. Takže si ho můžete najednou udělat větší zásobu na více návštěv. I když – pochybujeme, že jak jednou dozraje, vydrží vám delší dobu, uvidíte, že ho spořádáte rychleji, než si naplánujete.

Nakládaný hermelín je také originální dárek, který můžete vzít s sebou na návštěvu. Aby se hermelín proměnil v opravdovou lahůdku, musíte však dodržet několik pravidel. Tím prvním je samozřejmě bezvadná čistota, dále výběr vhodného oleje, zeleniny, správné uskladnění a hlavně se musíte zbavit vzduchu.

Recept na nakládaný hermelín a všechny rady najdete ZDE.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Polovina týdne je pro vás ohromně náročná a už toho začínáte mít v práci až po krk. na zadané úkoly sotva stačíte, a to jste opravdoví rychlíci. Na šéfa se zlobíte, ale zatím nic neřešíte.…

Nejčtenější články

Doporučujeme