Když hermelín naložíte, proměníte lahodný sýr v báječnou pochoutku ať už k pivu nebo vínu. Máte ho spojený především s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce uděláte i doma.
Výhodou nakládaného hermelínu je to, že v lednici vydrží i několik týdnů. Takže si ho můžete najednou udělat větší zásobu na více návštěv. I když – pochybujeme, že jak jednou dozraje, vydrží vám delší dobu, uvidíte, že ho spořádáte rychleji, než si naplánujete.
Nakládaný hermelín je také originální dárek, který můžete vzít s sebou na návštěvu. Aby se hermelín proměnil v opravdovou lahůdku, musíte však dodržet několik pravidel. Tím prvním je samozřejmě bezvadná čistota, dále výběr vhodného oleje, zeleniny, správné uskladnění a hlavně se musíte zbavit vzduchu.
Recept na nakládaný hermelín a všechny rady najdete ZDE.