Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem

31. 7. 2017
Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem
Když hermelín naložíte, proměníte lahodný sýr v báječnou pochoutku ať už k pivu nebo vínu. Máte ho spojený především s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce uděláte i doma.

Výhodou nakládaného hermelínu je to, že v lednici vydrží i několik týdnů. Takže si ho můžete najednou udělat větší zásobu na více návštěv. I když – pochybujeme, že jak jednou dozraje, vydrží vám delší dobu, uvidíte, že ho spořádáte rychleji, než si naplánujete.

Nakládaný hermelín je také originální dárek, který můžete vzít s sebou na návštěvu. Aby se hermelín proměnil v opravdovou lahůdku, musíte však dodržet několik pravidel. Tím prvním je samozřejmě bezvadná čistota, dále výběr vhodného oleje, zeleniny, správné uskladnění a hlavně se musíte zbavit vzduchu.

Recept na nakládaný hermelín a všechny rady najdete ZDE.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Dobře děláte, když se rozhodnete sdělit svým blízkým obavy z budoucnosti. Zamává s vámi ale poněkud divný přístup jednoho z nich. Nebude asi chtít pochopit, že se bude muset v něčem…

Nejčtenější články