Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem

31. 7. 2017
Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem
Když hermelín naložíte, proměníte lahodný sýr v báječnou pochoutku ať už k pivu nebo vínu. Máte ho spojený především s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce uděláte i doma.

Výhodou nakládaného hermelínu je to, že v lednici vydrží i několik týdnů. Takže si ho můžete najednou udělat větší zásobu na více návštěv. I když – pochybujeme, že jak jednou dozraje, vydrží vám delší dobu, uvidíte, že ho spořádáte rychleji, než si naplánujete.

Nakládaný hermelín je také originální dárek, který můžete vzít s sebou na návštěvu. Aby se hermelín proměnil v opravdovou lahůdku, musíte však dodržet několik pravidel. Tím prvním je samozřejmě bezvadná čistota, dále výběr vhodného oleje, zeleniny, správné uskladnění a hlavně se musíte zbavit vzduchu.

Recept na nakládaný hermelín a všechny rady najdete ZDE.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Planetární vládci signalizují, že teď můžete řešit otázku dědictví. Nemusíte se obávat ani různých investic, přičemž prim hrají nemovitosti. Jste velmi pečliví, takže vám nemusí nikdo…

Nejčtenější články

Články odjinud