Nakrmte mozkové buňky: Výkon mozku a paměti se dá zlepšit

5 komentářů

Eliška0
27. srpna • 20:16

existují i doplňky stravy na podporu mozkové činnosti, těm zase dávám přednost já, teda ne přímo pro sebe ale pro rodiče

evatr
19. dubna • 8:57

Paměť trénuji, aspoň 1 křížovka denně :)
Jinak kvalitní ryby bohužel nezvládám jíst 2x týdně, a tak beru Maxicor. Což jsou pro paměť velmi důležité omega 3 nenasycené mastné kyseliny. Působí i proti usazování cholesterolu! Musíme se o tělo trochu starat, má-li nám sloužit.

kociskovailona
5. prosince • 17:22

Přesně GinkgoMax je za mě bezkonkurenční! Měla jsem problém se soustředit, většinou tak od dvou odpoledne a kde je do 5 v práci, že.. zkoušela jsem nejdřív kávu, ale po pár týdnech už to vůbec nešlo a pak mi v lékárně doporučili ginkgo a od té doby na něj nedám dopustit!

Zuuzannkaa
22. listopadu • 17:07

Za mě je zase bezkonkurenční GinkgoMax! Používám už dlouho a paměť mám jak slon, navíc se mi i prokrvují lépe nohy a ruce ;-)

nayrouse
11. srpna • 22:35

Je známo, že potravinový doplněk Lovseen je mimořádně bohatý na Ginkgo bilobu. Tento strom má blahodárné účinky na krevní cévy mozku. Některé problémy s pamětí mohou být věkem způsobeny cévami mozku s věkem.Ateroskleróza je onemocnění tepen charakterizovaných ukládáním tuku na jejich vnitřních stěnách.Toto onemocnění je častější u lidí starších 35 let, kteří se velmi často stresují. Ale to neznamená, že se problém vyskytuje pouze u starších lidí.
U mladých lidé se může rozvíjet ateroskleróza v důsledku těchto faktorů: obezita, dna, žlučové kameny a další.
Mezi dalšími důvody mohou být nedostatek fyzické aktivity, stres, trauma a nervového zhroucení. Nicméně hlavním přispěvatelem k ateroskleróze je stres.
Tepny jsou cévy, které nesou okysličenou krev do vašeho srdce a dalších částí těla. Krevní destička se skládá z tuku, cholesterolu, vápníku a jiných látek v krvi. V průběhu doby tato jejich stěna ztvrdne a zúží tepny. To omezuje průtok okysličené krve do vašich orgánů a jiných částí těla.Ateroskleróza může vést k vážným problémům, včetně infarktu, mrtvice, nebo dokonce smrti.Nejúčinnějším způsobem, jak bojovat se stresem je vyhnout ser stresovým situacím jak je to jen možné. Antioxidanty mohou pomoci odbourávání stresu.Lovseen díky složení antioxidantů maximalizuje účinnost mozku a chrání paměť mnoho let.V některých případech lidé mají rychlejší metabolismus než je obvyklé. Během procesu látkové výměny mozek produkuje mnoho volných radikálů, které mohou poškodit mozkové tkáně. Lovseen byl vytvořen s cílem bojovat proti volným radikálům.Tento doplněk stravy je úžasný.
Je výhodný především pro mladé lidi, kteří se snaží vyřešit všechno najednou a co nejrychleji. Namají pravidelný spánek, jsou zahlceni prací, školu, rodinou a podobně. Stres a únava roste. A zatímco stres se zvyšuje, mozková činnost postupně klesá. Jedna tobolka Lovseenu může zvýšit vaši mozkovou aktivitu. Zvláště, když se učíte na zkoušky, řidíte dlouhou cestu, nebo jste dlouho v práci.A konečně, váš mozek má s tímto produktem nekonečné možnosti! Má obrovský potenciál!
A Vy sami můžete tuto činost obnovit.
Máme klíč. Říká se tomu Lovseen!
Udělejte svůj mozek zase aktivním a činným!
Přípravek zakoupíte v eshopu Nayrouse Cosmetic
http://www.belea-fmcosmetic.cz/lovseen-dr-nona-p-2664.html

Doporučujeme

Články odjinud