Nakupovat elektrospotřebiče po internetu znamená nakupovat u A-Z-elektro.cz

Nakupovat elektrospotřebiče po internetu znamená nakupovat u A-Z-elektro.cz

Vážené dámy, možná si pamatujete na můj minulý článek o nakupování bílého zboží na Internetu. Ráda bych se k této problematice opět vrátila.

Nakupovat elektrospotřebiče po internetu znamená nakupovat u A-Z-elektro.cz

Vážené dámy,
možná si pamatujete na můj minulý článek o nakupování bílého zboží na Internetu. Ráda bych se k této problematice opět vrátila.

Když jsem si tehdy prohlížela všechny možné i nemožné elektronické obchody, také jsem narazila na stránku www.a-z-elektro.cz . Snad vám nemusím říkat, že po tolika hodinách před obrazovkou už mi z těch různých ledniček a ohřívačů šla hlava kolem. Ačkoli jsem na www.a-z-elektro.cz narazila až dost pozdě v noci, tenhle e-shop mě prostě potěšil. Proto jsem se mu rozhodla věnovat celý jeden (celičký) článek (článeček).

Jestliže jsem se u ostatních internetových obchodů kolikrát ztrácela v záplavě popisků a kategorií, na www.a-z-elektro.cz mě překvapila snadnost a přehledné uspořádání. Rozsáhlý, ale funkční katalog uspokojí určitě každého. Široká nabídka poskytuje dostatečnou možnost volby jak pro zákazníky, kteří shánějí velký spotřebič, tak pro ty, kterým doma chybí třeba nový kuchyňský robot. Samozřejmostí je zde uvedení konečné ceny s DPH. Doprava zakoupeného zboží, po celém území České republiky, je zdarma. Všechny záruční podmínky a ochrana spotřebitele je stejná, jako když si zakoupíte zboží v kamenném obchodě. Zboží obdržíte obvykle hned druhý pracovní den, pokud bydlíte v Praze.

Jestliže žijete mimo Prahu, obdržíte jej od přepravní společnosti mezi 8.00 a 16.00 v den určený po předchozí dohodě. Za malý příplatek je možné objednat si vynesení zboží do kteréhokoliv patra, zapojení, případně odvoz starého spotřebiče.

Ještě je třeba říci, že www.a-z-elektro.cz prodává také černou techniku, jako jsou televizory, videa nebo audio přehrávače. Pro tyto přístroje platí samozřejmě stejné podmínky, jako pro bílé zboží.

Výhody nakupování v elektronických obchodech spočívají v povaze vlastností internetových obchodů. Především je to široká nabídka zboží, často mnohem širší, než u obyčejných kamenných obchodů. Nižší náklady na provoz elektronického podnikání se pak příznivě odrážejí v cenách nabízeného zboží. Nakupování po Internetu je pohodlné a příjemné. Půjdete-li do kamenného obchodu, musíte počítat i s nevrlým, nechápavým, či příliš technicky založeným prodavačem. Ten vám z vysvětlování funkcí ledničky udělá přednášku na desítky minut a nechtěně vás připravuje o drahocenný čas. V elektronických obchodech se o zboží dozvídáte jen to nejpodstatnější.

Ptáte se, proč jsem si tak oblíbila zrovna elektronický obchod www.a-z-elektro.cz ?
Můj oblíbený elektronický obchod si mě získal především cenovou politikou. Trvale nízké ceny spotřebičů od kvalitních výrobců, jako je AEG, Siemens, Liebherr, Bosch, Electrolux, Ariston, Fagor, Gorenje, Indesit, Whirlpool nebo Zanussi jsou tím největším lákadlem pro potenciální zákazníky.Tak například lednička WHIRLPOOL ART 640 stojí v běžných kamenných obchodech kolem devíti tisíc korun. U ostatních internetových obchodů jsem narážela na cenu za tuto ledničku jednou 8 140 Kč, podruhé 8 250 Kč, ale na www.a-z-elektro.cz stojí jen 7690 Kč. Dívala jsem se také na ceny praček, neboň ta moje poslední dobou rychle stárne…nejvíce ušetříte při nákupu dražších spotřebičů. Velmi se mi líbila pračka AEG öko-LAVAMAT 88830 s čelním plněním, jejíž maloobchodní cena představuje závratných dvaačtyřicet tisíc korun. U konkurenčních obchodů jsem narážela na ceny sice o něco nižší, tedy kolem 39 000 Kč, ale u www.a-z-elektro.cz tato pračka stojí 35 960 Kč! To znamená úsporu až patnácti (!) procent, proti běžným kamenným obchodům. Automatickou pračku střední cenové kategorie ELECTROLUX EW 1067 F s maloobchodní cenou 19 000 korun, kterou mají u ostatních elektronický obchodů za cenu kolem sedmnácti tisíc, koupíte u a-z-elektra za slušných 16 260 Kč. Znovu zdůrazňuji, že cena zobrazovaná v katalogu www.a-z-elektro.cz je konečná. Pokud nehodláte rozsáhle investovat do vybavení vaší kuchyně, pak byste měla využít této akční nabídky: 60 cm široká myčka na nádobí INDESIT D 61, kterou v kamenných obchodech dostanete za 15990 Kč, stojí u a-z-elektra 10 490 Kč. Opět je tato cena ve srovnání s jinými obchody nejvýhodnější.

Tak co, od koho si dáte pod stromeček nového bílého pomocníka?

autor: Julie

Doporučujeme

Články odjinud