Nalepte si nehty

Nalepte si nehty

Revoluce je zde! Už nikdy žádné čekání! Pryč jsou šmouhy a rýhy! Přestaňte lakovat, lepte! Je tu první suchý lak na nehty.

Pěstěné ruce jsou symbolem ženského půvabu a čistoty, jsou takovou soukromou vizitkou a hrají také důležitou úlohu při vytváření celkového dojmu o nás. Krásné ruce rády zdobíme různými prsteny, náramky a jinými šperky. Nyní máme konečně možnost proměnit v krásný šperk i své nehty.

Neztrácejte již nikdy svůj čas čekáním a obavami než zaschne právě nanesený lak na nehtech. Nemusíte se bát poškození nového laku či nevzhledných šmouh, které vznikají jeho nedokonalým rozprostřením po ploše nehtu. Perfektní výsledek a krásného jednolitého lesklého laku dosáhnete s novým a jedinečným Samolepicím lakem na nehty od Avonu.

Sada jemných samolepek obsahuje 16 různě širokých proužků v 10 nádherných odstínech. Vyberte si vhodný odstín podle barvy oblečení nebo prostě jen podle momentální nálady.

Samolepicí lak na nehty je tvořen třemi vrstvami speciálně navržené polymerové technologie: adhezivni vrstvou, která drží Samolepicí lak na nehtu, vrstvou laku, která obsahuje barvu a zaručuje jeho pevnost a vrchní - transparentní vrstvou, která poskytuje ochranu před vlivy okolí. Polymer (nitrocelulóza) je užívaný i v jiných výrobcích, ale v Samolepicím laku je unikátní jeho přítomnost a koncentrace nejen v lepicí vrstvě, ale i ve vrstvě laku a ve vrchní ochranné vrstvě. Právě toto zaručuje přípravku vysokou odolnost oproti jiným lakům na nehty.

Jak na to 1. Odstraňte ochrannou průhlednou fólii 2. Vyberte vhodnou velikost (lepší je o něco širší, nehet je zaoblený) 3. Sloupněte proužek z podkladu směrem od stříbrného konce

4. Umístěte na nehet. Začínejte vždy u nehtové kůžičky a pokračujte k volnému okraji nehtu. Dobře vyhlazujte, příliš hmotu nenapínejte 5. Dobře přitiskněte k nehtu a přebytek délky zahněte přes okraj nehtu 6. Oddělte přebytek pomocí nehtu na palci druhé ruky

autor: Simona foto: Avon

Doporučujeme

Články odjinud