Naomi Campbell zmlátili a okradli v Paříži na ulici

Naomi Campbell zmlátili a okradli v Paříži na ulici

Supermodelka Naomi Campbell si zažila, co je to být zmlácená. V Paříži ji v prosinci napadl neznámý pouliční zloděj, než se zmocnil její kabelky, dal jí nakládačku a povalil na zem. Britská kráska musela do nemocnice a dostala sádru na nohu kvůli natržené šlaše. K incidentu došlo ve chvíli, kdy si Naomi snažila přivolat taxík.

„Bylo to hrůzostrašné. Naomi si myslí, že ten zloděj ji sledoval, pronásledoval a počkal si na vhodný moment, aby mohl zaútočit, když byla sama. Napadl ji na ulici, když si zavolala taxíka, taky ji okradl. Poranila si nohu, jak ji násilně srazil na zem. Samozřejmě pak byla velmi otřesená a naštvaná,“ píše New York Post.

Naomi nechtěla dlouho o incidentu hovořit a dokonce stále tají, co jí s kabelkou zloděj ukradl. Naomi si ale potrpí na velmi drahé klenoty, takže je možné, že přišla právě o ně.

Supermodelka se odmítla nechat ošetřit v Paříži. Její přítel – ruský miliardář Vladimir Doronin – ji přepravil soukromým letounem do Colorada, kde ji prohlédl věhlasný ortoped J. Richard Steadman.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud