Naomi Campbellová chce děti a hledá dokonalého otce

Naomi Campbellová chce děti a hledá dokonalého otce

Čokoládová kráska Naomi Campbellová, která ve svých třiatřiceti letech dokáže stále vládnout světovým přehlídkovým molům, začala poprvé veřejně hovořit o dětech. Dokonce o nich mluvila jako o božských stvořeních, které ji dokáží vždycky rozplakat. Sama jich několik hodlá zplodit, zatím však podle jejího názoru nenastal na mateřství ten správný čas.

Naomi totiž stále čeká na svého prince – na pravého muže, s nímž zrodí právě takové andílky, jako je ona sama.

Zatím se jí ale bohužel do cesty připletli jen boxující stroj Mike Tyson (37) a hollywoodský herec Robert De Niro (59). Naomi ovšem vztah právě s nimi nikdy nepovažovala za nic víc, než k zapomnění hodnou životní epizodu. „Myslím, že v těchto případech nešlo ani o vztah. Byl to takový podivný omyl, stejně jako třeba s rádoby podnikatelem Robertem Goodeem,“ prohlašuje s odstupem času modelka.

Campbellová se nebojí, že bude na plození dětí za několik let pozdě. Biologické hodiny prý v dnešní době poslouchá málokterá zdravě myslící žena. Nejdůležitější je podle slov královny módního mola nalézt dokonalého otce.

„Až budu mít dítě, celý můj svět se nadobro změní. Moje matka, když jsem byla malinká, se mnou procestovala celý svět. Jenže k tomu je potřeba nalézt správného muže, který vám tohle všechno umožní, který se s tím bude slučovat.

Nesložím se, když má dítě horečku. Dokáži se o něj postarat, ale myslím, že každé dítě potřebuje oba rodiče,“ svěřila se novinářům Naomi. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud