Naomi Wattsová se proměnila v princeznu Dianu

Naomi Wattsová se proměnila v princeznu Dianu

Herečka Naomi Wattsová (43) se dala poprvé vidět v roli princezny Diany (1961-1997), kterou hraje v novém filmu. A podoba je až zarážející.

Čerstvé fotografie ukazují, že Wattsové, která je původem z Anglie, se mistrně daří napodobovat i mimiku a pohyby tragicky zesnulé Lady Di.

I maskéři odvedli vynikající práci. To jistě přispěje k úspěchu filmu Caught In Flight, který by měl přijít do kin příští rok. Pojednává o posledních dvou letech Dianina života.

Podle informací listu Daily Mail se proslýchá, že se scénář zaměřuje na princeznin vztah se srdečním chirurgem Dr. Hasnatem Khanem i na všeobecně známý poměr s Dodim Al Fayedem, s nímž byla i v době smrti. Ve snímku bude zachycena i její smrt v pařížském tunelu v roce 1997.

Naomi přiznává, že se role bála: "Diana je součástí našich dějin, neuvěřitelná žena s fascinujícím, ale tragickým koncem. Producenti za mnou přišli s opravdu dobrým scénářem. Nahánělo mi to strach a byla jsem v pokušení odmítnout, ale nějak jsem nemohla."

Herečka se na filmování přestěhovala do londýnského Kensingtonu a v rámci přípravy na roli prý již i navštívila řadu Dianiných oblíbených míst.

Její kolega Naveen Andrews, jenž hraje dr. Khana, tvrdí, že Naomi je jediná herečka, kterou si v této roli dokáže představit: "Opravdu myslím, že nikdo jiný by to nezvládl. Nikdo jiný pro tu roli prostě není. Když pracujete, obvykle má projekt či potenciál šanci být dobrý. Začíná to už dobrým scénářem a jsem moc rád, že náš scénář je skvělý."

Režie snímku se ujal německý režisér Oliver Hirschbiegel, který proslul zachycením posledních dní Adolfa Hitlera ve filmu Pád třetí říše. Prý je přesvědčen, že Wattsová je fantastická herečka, která "ztělesňuje vřelost, lidskost a empatii" princezny Diany.

Představitelka hlavní role je sice původem z Anglie, ale momentálně žije s kolegou Lievem Schreiberem, s nímž má dva syny, v Los Angeles.

ČTĚTE TAKÉ:
Holmesová se odstěhovala od Cruise poté, co požádala o rozvod

ČTĚTE TAKÉ:
Moderátorka Mayerová zhubla 17 kilo a 3 konfekční velikosti

Doporučujeme

Články odjinud