Nápoje s vitaminy A, C a E spíš škodí

8 komentářů

Jarka
27. února • 23:37

Nejvetsi internetova parfumerie www.Sparfemy.cz

casee
26. února • 0:08

no koukám že si na tohle asi radši budu dávaT VĚTŠÍ POZOR PÁČ MOJE BABIČKA NA RAKOVINU UMŘELA A PILA TAKOVÝHLE TIPI NÁPOJŮ!a k tomu ještě kouřila!

kar202
21. února • 18:38

to jachym03: pochopitelně, že nepsal. Hledej a najdeš. Říkam přece, že vedle různých svinstev existují i seriózní přírodní prostředky. Těch různých dreků jsou bohužel všude plné regály, včetně lékáren. Jen jeden druh byl v naši republice testován na účinnost (zdůrazňuji NA ÚČINNOST - ostatní ani náhodou a dám za to hlavu na špalek) a zdravotní nezávadnost ve státních výzkumných ústavech (státních - tím pádem nezávyslých). Občas o tom někam napíšu a vzápětí bývá diskuse či článek vymazán. Boj o prachy a konkurence je chobotnice s dlouhými chapadly. O zdraví jde až na konec a někdy ani to ne. Zapomeňte na to, že se kvalifikované informace dovíte z bulváru, nebo televizní reklamy.

velvira
20. února • 17:50

To mám radost. Já jsem takové nápoje kupovala bratrovi, silnému kuřákovi, ať má aspoň něco zdravého.

giorgina
19. února • 23:21

Nevím jestli je myšleno i ty levné dreky v pet lahvích ale po tom má člověk v břiše žabinec.No a ty vitamínový v krabici taky za moc nestojí.To barvivo z toho přímo sálá.To už je lepší voda z kohoutku než z pet lahve 2 l za 10 kč

Katrín
19. února • 14:21

to kar202: a ty jsi psal tento článek?

kar202
18. února • 19:49

Na toto téma jsem napsal několik příspěvků a varoval před používáním syntetických preparátů. Ne všechny takové přípravky však jsou syntetické. Některé jsou naprosto přírodní - např vitamín C lze získávat z výtažku citrusových plodů, L-carnitin biotransformací, atd. Kdo znal mou diskusi, ví o čem mluvím. Než se dotovat umělou chemii, je opravdu lépe nedotovat vůbec (mám na mysli preventivně).

Katrín
18. února • 17:55

To je vážné obvinění. Jací vědci, odkud?
Kdo je autorem tohoto článku?

Doporučujeme

Články odjinud