Naprostá většina cizinek po milostném románku s Italem netouží

Naprostá většina cizinek po milostném románku s Italem netouží

Italský šarm, italský milenec, italská vášeň. To jsou pojmy pojící se s muži italské národnosti, které se obecně šíří napříč evropskou kulturou již celá staletí.

Jenže zřejmě jsou to jen nálepky bez obsahu, neboť nový průzkum prokázal, že dnešní turistky po Itálii nejsou tamními muži nijak zvlášť uchváceny. Připadají jim totiž dětinští a bez smyslu pro humor.

Vůbec nezasaženo italským šarmem je 79 procent zahraničních turistek, které nijak netouží prožít s Italem milostný románek, přičemž nejčastěji jim u nich vadí nedostatek smyslu pro humor, který zmínilo 51 procent žen. A 49 procentům cizinek navštěvujících Itálii vadí u mužů z tohoto poloostrova jejich dětinskost. Navíc současní Italové jsou prý přešlechtění, příliš dbají na svůj vzhled a ukazují spíš femininní stránku svého já než tu maskulinní.

S výsledky průzkumu mezi zahraničními turistkami přišel italský časopis Vie del Gusto, magazín pojednávající o turismu a gastronomii v Itálii.

Nejpřitažlivější mezi Italy jsou pro cizinky potom studenti, byznysmeni a dýdžejové z letních resortů.

Zahraniční turistky si však na italských mužích cení galantnosti (78 procent), dobrého vkusu v oblékání (67 procent) a pozornosti (59 procent). Ovšem 43 procentům vadí, že jsou Italové málo vysportovaní a mají povadlá těla.

Pomineme-li jejich sexuální atraktivitu, pak Italové obecně jako národ u cizinců bodují svou stylovostí (73 procent respondentů), šarmem (69 procent), přátelskostí (55 procent) a zdvořilostí (51 procent).

ČTĚTE TAKÉ:
Ochrnutý Muž roku Zach už sám řídí auto


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud