Náš soused je sběratel odpadků, my jsme z toho zoufalí a ničí nás hromada až po okna

15 komentářů

Elynor
2. května • 6:01

Rambíša: ona ta chudá obec napřed ale ty prostory pronajala za účelem svozu odpadu. Nevím, co čekali, že se stane. Zavinili si to sami. To je poněkud odlišný případ. A zapálit cokoli, co mi nepatří, je trestný čin. Žhářství, poškození cizí věci, obecné ohrožení, případně ublížení na zdraví (i kdyby se někdo "jenom" nadýchal kouře)... na tom jaksi není co k "mudrování".

Mata69
1. května • 23:06

Rambíša: no, takže podpálit někomu barák nebo jeho blízké okolí je tedy řešení jo?

Rambíša
29. dubna • 12:23

Mata 69: někdy je každá rada drahá...Chudá obec,kde si do bývalých prostor kravínů a pod. někdo navozil odpady z Německa,neměla peníze na vyklizení a odvezení.Nikoho to nikde nezajímalo,až někdo "chytrý" šel,podpálil to a rázem se děly věci. Jedovatý dým vyděsil,náhle se peníze našly a konečně se něco začalo s tím dít...Takže, včíl mudrůj hlavo....

Mata69
28. dubna • 17:01

Rambíša, šiška: bože!!! to jsou fakt geniální nápady..."podpálit to" a ještě tak, aby to hasiči nepoznali. To je velice (když to řeknu velmi mírně) naivní...vyšetřovatel prostě pozná jak vznikl požár. A další rizika z takového řešení tu už popsala lebahu.

k.myska
28. dubna • 13:32

Naši sousedi mají taky tyhle sklony, dokonce za povodní jezdí vybírat věci na místa kam je lidi z vytopených budov vyhazují.....mají tím dokola obloženou zahradu...

mirkaš
28. dubna • 13:07

Vedle naší zahrady to bylo stejné, když už to bylo neůnosné, nechala to obec na vlastní náklady vyklidit.

lebahu
28. dubna • 11:32

Geniální nápad to podpálit... v lepším případě zamoříš okolí jedovatým čoudem z hořícího odpadu (plastů apod.) a dalším humusem až do toho hasiči naperou hektoliry vody, v horším případě to blafne natolik, že chytí barák a dotyčný "sběratel" v něm třeba zůstane. I kdyby ti ho nebylo líto jako člověka, tak si odsedíš pěkných pár let pro vraždu.

šiška
28. dubna • 11:07

Rambiša: naprostý souhlas s vaší recenzí, kde nepomůže nic, nikdo si s takovýma neví rady, nedá se nic dělat musí ti kterým to otravuje život, vzít spravedlnost do vlastních rukou! Přeci jeden psychicky narušený nebude otravovat život desítkám jiných! Desítky se přeci nepřizpůsobí jedinci a ještě k tomu narušenýmu. Souhlasím i s níže uvedenými recenzemi že to za komančů také bývalo. Jen se o tom nevědělo, veřejnost nebyla tak hojně informovaná o všem jako v současnosti. Takže si většina lidí myslelo že je pořádek.

Rambíša
28. dubna • 9:57

Nějak bych se pokusila to podpálit,tak aby se na to nepřišlo,použít lupu a slunce...Tito lidé jsou v podstatě duševně choří,nic na ně neplatí.Zažila jsem,že ve vesnici celá rodina ,on,ona s nízkým IQ a jejich dcera mongolík zaplnili dům,dvůr i zahradu odpadem.Teprve když tam potkani,myši a kočky začali řádit ve velkém,tak se z toho stal problém a nějak obec zařídila aspoň vyklizení zahrady z hygienických a protipožárních důvodů.Pak nějak zemřel pán,paní už nebyla tak aktivní a nyní se už dá okolo projít bez ucpaného nosu a sousedi si trošku polepšili.

tercikkk
28. dubna • 8:00

Tohle má babička v malé bytovce se sousedem..Už odmala si pamatuju, že když se šlo k babičce, tak v jejím patře jsme se snažili nedýchat a to v tom malém bytě ještě bydlel s asi družkou a rodinou! Dnes je už hodně starý a už tolik nehromadí..přeci jenom mu to zdravotní stav nedovolí..Ale věřím, že kdyby mu to vyklidili, dali ho do nemocnice umyli ho, tak ho asi trefí. Ale je hodný, všechny v městě zdraví..

Petruna
28. dubna • 7:43

Kamarád měl takovou babičku, jednou se rodina naštvala a schovala jí kárku - babička onemocněla, takže jí vrátili kárku a babča jak řípa. Hluboká totalita a vím jak si to chlapec užíval díky babče od dětí ve škole. To je porucha, jediná rada žádné odpadky v okruhu 50km.

niki.6
28. dubna • 6:58

Mata69: naprostý souhlas!!!!

Mata69
27. dubna • 21:36

šiška: za "komančů" jsem pracovala jako zapisovatelka na státním notářství. A jezdili jsme na takzvané "soupisy na místě samém" když zemřel člověk bez příbuzných. Bývali to lidé staří, osamělí, podivíni. Bych ti mohla vyprávět, jaká skladiště a humusy jsem viděla! Věř tomu, že s tímhle nemá režim vůbec nic společného.
Takovéto naříkání "tohle za komunistů nebylo" mě jde pěkně na nervy, protože mám někdy pocit, z takových příspěvků, že tu byl ráj na zemi. Naštěstí to pamatuji, takže vím, že nebyl.

lebahu
27. dubna • 20:30

Tohle nemá s režimem nic společného, je to psychiatrická diagnóza vyskytující se v každém státním zřízení. Za komanče tu u nás jeden takový taky byl, měl bordel na své zahradě a nenadělali s ním nic. Na nařízenou hospitalizaci či léčbu to není, pokutovat většinou není za co, má to na svém pozemku (snad zápach či hlodavci) a odvézt mu to "násilím" taky není až tak jednoduché (má to doma, kam nikoho nemusí pustit) a i když se zadaří, během pár týdnů nahromadí další krámy.

šiška
27. dubna • 17:36

Je zvláštní co si teď v rádoby svobodě kapitalistické lidi dovolí,že. Něco takového za komančů nepřicházelo v úvahu, včetně dalších neuvěřitelných věcí. Ještě podivnější je, že si s takovými bordeláři nikdo v Česku neporadí. Ani místní úřad, ani policie, ani politici. Prostě všichni jsou krátcí na takové nenormální lidi.

Doporučujeme

Články odjinud