Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky

18. 1. 2016
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky | Zdroj: Nina Novák
Jak ozvláštnit klasickou hovězí pečeni? Se semínky z granátového jablka bude vypadat jako posypaná drahokamy!

Hovězí pečeně s granátovými jablky

6 porcí - příprava: 3,5 hodiny

  • 1 kg hovězí pečeně (nízký roštěnec, zadní)
  • 70 g špeku sůl a pepř
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 200 g hrubozrnné hořčice
  • 100 g hořčičných semínek
  • růžový pepř
  • 2 chilli papričky
  • 50 g másla
  • 2 granátová jablka

Maso prošpikujte, osolte, opepřete a orestujte na pánvi.

Potřete hořčicí a obalte v hořčičném semínku, pepři a chilli.

Pečte s plátky másla při 180 °C asi 3 hodiny.

Na posledních 15 minut přidejte semínka z granátového jablka.


Článek vyšel v časopise F.O.O.D.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Jestliže vás trápí zdravotní problémy, řešte je co nejdřív. Doporučují se preventivní prohlídky, které hradí vaše zdravotní pojišťovna. Také je na čase, abyste si začali pečlivěji hlídat…

Nejčtenější články